Випадок чи саботаж: у львівському депо водії розбили ще два нових "Електрони"

Новина - Події - Випадок чи саботаж: у львівському депо водії розбили ще два нових "Електрони"

Новина - Події - Випадок чи саботаж: у львівському депо водії розбили ще два нових "Електрони"

Події
16 сiчня 2017 13:34

У львівському трамвайному депо водії розбили скло ще двох нових трисекційних трамваїв "Електрон". Друга ДТП сталася в ніч з 15 на 16 січня. Таким чином, менше, ніж за місяць на території депо пошкодили чотири нові трамваї.

Як розповів ZAXID.NET директор ЛКП "Львівелектротранс" Михайло Сидорович, ще одна ДТП за участі двох нових "Електронів" сталася на території трамвайного депо під час маневрів в ніч з 15 на 16 січня.

"Один трамвай стояв на колії, на ту саму колію заїжджав другий трамвай. Водій не розрахував відстані, і через це сталося зіткнення аналогічне тому, яке було у грудні", – сказав Сидорович.

Внаслідок зіткнення в одного трамвая, за словами Сидоровича, тріснуло заднє скло, в другого – переднє.

Нагадаємо, що аналогічна ДТП сталася на території депо 26 грудня. Тоді водії під час маневрів розбили скло в трамваях 1183 і 1185. Зараз зіткнулися трамваї 1180 і 1186. Усі ці трамваї – нові трисекційні низькопідлогові "Електрони".

Михайло Сидорович також зазначив, що ремонт перших двох пошкоджених трамваїв, який коштував близько 8 тис. грн, наразі завершується. Найближчими днями вони мають виїхати на маршрут №8 (площа Соборна – Сихів).

Директор ЛКП "Львівелектротранс" підозрює, що такі зіткнення водії можуть вчиняти навмисно. "Наразі підключили до внутрішнього розслідування службу безпеки підприємства, оскільки є підозри, що це робиться з умислом. Після службового розслідування вирішимо, чи варто звертатися до поліції", – сказав Сидорович.

Нагадаємо, трамвай на Сихів поїхав 17 листопада. Спеціально для сихівської лінії Львів придбав за кошти ЄБРР сім нових трисекційних низькопідловогових "Електронів". Додамо, що через поломку також не курсує єдиний п'ятисекційний трамвай "Електрон".

Дивись ще: 

Зимовий настрій: соцмережі заполонили фото засніженого Львова й Карпат

Фотофакт: під Львовом автобус з 40 пасажирами врізався в фуру

Дивись та слухай: 25 кращих українських пісень 2016 року

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах