Другий шанс: львівська чиновниця, яку звинувачують у водінні напідпитку, залишиться на посаді

Новина - Події - Другий шанс: львівська чиновниця, яку звинувачують у водінні напідпитку, залишиться на посаді

Новина - Події - Другий шанс: львівська чиновниця, яку звинувачують у водінні напідпитку, залишиться на посаді

Події
18 сiчня 2017 10:12

Після скандалу з підозрою на водіння авто в нетверезому стані та написаної після неї заяви на звільнення Надія Щур все-таки залишиться на посаді голови Жовківської районної державної адміністрації. Про це повідомляє Захід із посиланням на місцеве видання "Прикордоння". Про те, що її заява на звільнення не буде підписана, Надія Щур особисто підтвердила виданню.

Окрім того, під час звіту голови Жовківської РДА, який відбувся 16 січня у Жовкві, голова Львівської ОДА Олег Синютка зазначив, що він рекомендував Надію Степанівну на цю посаду і сам відповідатиме за неї перед Президентом України.

"Думаю, за цей період Надія Степанівна "згризла" себе як ніхто інший. Те, що святих немає, це зрозуміло. Я нікому не дзвонив і нікого не просив зробити якісь аналізи. Вирішив, що як воно буде – так воно і буде. Суспільство розділилося на дві частини – тих, хто думає, що результати аналізів сфальсифіковані, і тих, хто думає, що вони є правдивими", ? пояснив він.

Олег Синютка послався на добрі результати керівництва Жовківського району за рік, а також показав багато листів на підтримку Надії Щур від районних депутатів і сільських голів району.

"Дуже би хотів, щоби ця ситуація не розсварила, а об’єднала Жовківський район", ? підсумував Олег Синютка.

Нагадаємо, 30 грудня Надію Щур зупинили за підозрою у водінні в стані алкогольного сп'яніння. Тоді результати лабораторних аналізів показали відсутність алкоголю. Однак громадські активісти та народні депутати звинуватили лікарів у фальсифікації аналізів. Після цього скандалу лікарів, які проводили експертизу, звільнили з наркодиспансеру, а Надія Щур після розголосу скандалу написала заяву на звільнення.

Перші два тижні 2017 року Надія Щур перебувала у відпустці за власний рахунок.

Дивись ще: 

Актуально: чехи збираються збудувати на Львівщині сміттєспалювальний завод

Закон прийняли: коли чекати електронний квиток у транспорті Львова

День соборності-2017 у Львові: що буде цікавого

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах