Де саме: міськрада визначила п'ять майданчиків для пресування сміття у Львові

Новина - Події - Де саме: міськрада визначила п'ять майданчиків для пресування сміття у Львові

Новина - Події - Де саме: міськрада визначила п'ять майданчиків для пресування сміття у Львові

Події
19 сiчня 2017 12:37

Позачергова сесія Львівської міської ради ухвалила план екстрених заходів для недопущення виникнення надзвичайної екологічної ситуації на території Львова. "Ситуація з вивезенням відходів у Львові потребує вчинення невідкладних заходів щодо запобігання виникненню надзвичайної ситуації", – йдеться у відповідній ухвалі.

У зв’язку з цим Львівська міська рада вирішила облаштувати 5 тимчасових майданчиків для перевантаження та брикетування сміття в кожному районі міста Львова. "Такі майданчики не вирішать питання в комплексі, але дозволять зменшити напруження. Внаслідок брикетування, об’єм сміття зменшується в шість разів а його подальше обгортання промисловою плівкою робить ці брикети герметичними. У такому стані ТПВ значно легше транспортувати та легше знаходити місця для його складування. Є полігони, які готові приймати наше сміття лише в такому стані. Ми робимо такі станції в кожному районі міста, аби диверсифікувати навантаження на них", - пояснив міський голова Львова Андрій Садовий.

Рішення ради передбачає чіткий перелік адрес для облаштування тимчасових майднчиків для перевантаження та брикетування ТПВ в кожному районі міста:

  1.  

Сихівський, Галицький райони

вул. Стрийська, 193

  1.  

Залізничний район

вул. Городоцька 280

  1.  

Личаківський район

вул. Пластова, 13

  1.  

Шевченківський район

Вул. Шевченка, 327-г

  1.  

Франківський район

Вул. Персенківка, 19

Міська рада Львова також вкотре звернулась до територіальних громад Львівської області та України з "проханням про укладення договорів щодо використання полігонів твердих побутових відходів, що розташовані на території відповідних адміністративно-територіальних одиниць, для складування твердих побутових відходів, що утворюються на території м. Львова".

Дивись ще: 

Будь в курсі: де у Львові сьогодні немає світла та коли включать

Поїхали: у Львові подовжать один з тролейбусних маршрутів

Фотофакт: на львівському іподромі спалахнув автобус

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах