Велокільце та інші проекти: що чекає Львів у 2017

фото з сайту leopolis.news

фото з сайту leopolis.news

Події
20 лютого 2017 16:07

Департамент економічного розвитку ЛМР виділив три основні проекти, впровадження яких стане пріоритетом у 2017 році. Про це сьогодні під час звіту департаменту розповіла його керівник Ірина Кулинич, повідомляє  Leopolis.news.

Так, у 2017 році основні сили департаменту буде направлено на впровадження електронного квитка у місті, реалізацію проекту "Львівводоканалу", щодо видобування біогазу і, завдяки отриманню кредитних коштів, реалізація проекту комплексу переробки ТПВ. 

"Насправді це є дуже великі, масштабні роботи, які стануть нашим основним завданням на 2017 рік", – додала директор департаменту економічного розвитку ЛМР.

Крім цього, великим проектом, реалізацію якого взяв на себе департамент економічного розвитку, є побудова велосипедного кільця в історичній частині міста. Однак, точних термінів, коли його буде реалізовано, не зазначала.

Нагадаємо, на цей рік передбачено майже 9 млн грн на прокладання та будівництво велосипедних доріжок в межах міста. Згідно проекту розвитку "Львів-2020", загалом у місті планують провести 268 км веломереж.

Дивись ще:

Львів'янину на замітку: з'явився новий сервіс з інформацією про черги на кордонах

Львів'яни святкують Сиропусний тиждень: з наступного понеділка - Великий піст

Будь в курсі: через аварію один з районів Львова лишився без опалення

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах