Невдалий старт: сервісом Яндекс.Таксі у Львові зацікавилася поліція

Новина - Події - Невдалий старт: сервісом Яндекс.Таксі у Львові зацікавилася поліція

Новина - Події - Невдалий старт: сервісом Яндекс.Таксі у Львові зацікавилася поліція

Події
21 лютого 2017 15:27

Сьогодні буде скеровано заяву у правоохоронні органи, щоб вони допомогли отримати дані про осіб, які розміщують рекламні конструкції "Яндекс.Таксі" у Львові.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, працівники КП "Адміністративно-технічне управління" протягом вихідних днів виявили факти незаконного розміщення рекламних конструкцій "Яндекс.Таксі". Як розповіли в управлінні, вказаний розповсюджувач реклами і надалі розміщує такі конструкції, попри їх демонтажі. А відтак, засмічує візуальний простір міста, розміщуючи такі конструкції на електроопорах, дорожніх знаках, світлофорних об’єктах, інженерних спорудах та будівлях міста.

Невдалий старт: сервісом Яндекс.Таксі у Львові зацікавилася поліція фото

"Ми оперативно поінформували всі комунальні служби міста про те, що цей суб’єкт розміщує рекламні конструкції незаконно, і нагадали їм про необхідність належного утримання об’єктів відповідно до правил благоустрою міста. Паралельно силами підрядника КП "АТУ" також здійснюється демонтаж цих конструкцій.

За минулий день паралельно з плановими демонтажами  було демонтовано близько 100 таких конструкцій, але станом на сьогодні ці рекламні конструкції з’явилися в місцях, де їх вчора демонтовували. Тому сьогодні буде скеровано відповідну заяву у правоохоронні органи, щоб вони допомогли отримати дані про осіб, які розміщують ці конструкції, щоб притягнути їх до відповідальності.  Бо немає інформації про цього суб’єкта господарювання чи його контактних даних", – розповів керівник  КП "Адміністративно-технічне управління" Тарас Вітик.

Водночас небайдужих мешканців закликають у разі виявлення осіб, що розміщують зазначені рекламні конструкції, оперативно повідомляти патрульну поліцію та гарячу лінію міста Львова  для встановлення осіб порушників.

Нагадаємо, що всі витрати, пов’язані з демонтажем, суб’єкт господарювання зобов’язаний відшкодувати, оскільки демонтаж здійснюється за кошти міста.

Дивись ще: 

Дізнайся: стало відомо, коли сихівський трамвай повернеться на свій маршрут

Смертельні ігри: занепокоєні львів'яни звертаються в міліцію щодо захоплень своїх дітей

Велокільце та інші проекти: що чекає Львів у 2017

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах