Дізнайся: чому водії пікетують Шегині

фото: "Варта 1"

фото: "Варта 1"

Події
22 лютого 2017 14:54

Пікетувальники перекрили сьогодні 22 лютого, о 14:20 рух транспорту в пункті пропуску "Шегині" на Львівщині, повідомили на сторінці громадської організації "Варта 1" в інтернет-мережі"Facebook", де також опублікували фото з місця події й пояснили: "Активісти вимагають спрощення розмитнення автомобілів з Європи".

За інформацією львівського депутата  Ігоря Зінкевича, власники автомобілів, котрі мають закордонну реєстрацію, розпочали проведення акції протесту. Головна вимога акції – запровадження в Україні таких правил розмитнення транспортних засобів, як у країнах Євросоюзу.

Активісти розпочали блокування траси сьогодні вранці на пункті пропуску "Шегині", що на кордоні з Польщею. Зінкевич зазначив, що громадяни України, у яких далеко не найвищі серед європейських країн зарплати, змушені за розмитнення платити дуже великі гроші. На переконання депутата, суть проведення акції повинна полягати у блокуванні міжнародних пунктів пропуску. "Основна вимога – такі ж принципи розмитнення авто, як у ЄС", - наголосив Ігор Зінкевич.

 

У свою чергу, прес-служба Західного регіонального управління ДПС України-Західний кордон заявила, що не менше п’яти десятків людей та три десятки автомобілів в даний час блокують пропускний пункт "Ужгород". Крім того, учасники акції протесту вдалися до блокування траси Чернівці-Порубне. Тут очевидці зафіксували двадцять автомобілів та п’ятдесят людей. Зважаючи на це, представники прикордонних служб попросили подорожуючих прямувати до інших контрольно-пропускних пунктів.

Джерело: from-ua.com

Дивись ще:

ДТП на Кульпарківській: подробиці жахливої аварії

І нехай увесь світ зачекає: на Київській водій припаркувався на трамвайних рейках

Невдалий жарт: біля залізничного вокзалу у Львові знайшли тротилову шашку

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах