Мільйон готівкою та джип: декларація новопризначеної чиновниці зі Львова Наталії Бойко

фото з сайту ukranews.com/news

фото з сайту ukranews.com/news

Події
22 лютого 2017 16:08

У декларації у новопризначеній чиновниці Наталії Бойко, яка поповнила ряди симпатичних дівчат, які зайняли в юному віці важливі державні пости, журналісти виявили новенький автомобіль і мільйон готівкою, повідомляє "Країна".

Читайте ще, Відповідатиме за євроінтеграцію: заступником міністра енергетики стала 27-річна львів'янка

Кабінет міністрів України призначив заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції 27-річну Наталію Бойко. Вона буде курирувати напрямок євроінтеграції - співпраця з міжнародними партнерами - ЄБРР, Світовим банком, донорами. Також буде займатися енергетичною стратегією Міненерго.

Бойко є менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ. У 2015 році вона була головним консультантом головного департаменту з питань реформ  Адміністрації президента України.

При цьому раніше вона працювала в офісі компанії ERM в Німеччині на посаді консультанта і координатора проектів для міжнародних газовидобувних компаній і фінансових інститутів. Наталя є аспірантом Львівського національного університету імені Івана Франка, в якому в 2011 році отримала диплом магістра з відзнакою.

Дівчина родом зі Львова і там, відповідно до електронної декларації за рік 2016, у неї у власності є квартира площею 139,4 кв.м та гараж. Також вона володіє п'ятою частиною ще однієї квартири у Львові, а проживає в Києві.

При цьому наголошується, що житло площею 66 квадратних метрів їй безкоштовно надає якийсь пан Андрій Оленюк.

Як стало відомо журналістам, він є партнером незалежної юрфірми EVERLEGAL і судячи з його профілю в Facebok він навчався з Наталею в одному університеті.

Мільйон готівкою та джип: декларація новопризначеної чиновниці зі Львова Наталії Бойко фото

Фото: facebook.com

Андрій Оленюк, фахівець в банківському, фінансовому та конкурентному праві.

З коштовностей дівчина задекларувала лише перстень із заручин Tiffany & Co, який отримала 31 грудня 2016 року. Швидше за все вона отримала пропозицію руки і серця в новорічну ніч.

За кілька днів до цього Наталя купила собі автомобіль.

29 грудня 2016 року вона стала господинею позашляховика Toyota C-HR, який придбала за 747 тис. 939 грн.

Мільйон готівкою та джип: декларація новопризначеної чиновниці зі Львова Наталії Бойко фото 1Toyota C-HR, фото: cityplaza.toyota.ua

Що стосується грошових накопичень, то у Бойко 235 тис. грн, $ 18 тис і € 9 тис, що в сукупності за курсом НБУ на 22.02.2017 становить близько мільйона гривень.

Дивись ще:

Дізнайся: чому водії пікетують Шегині

Невдалий жарт: біля залізничного вокзалу у Львові знайшли тротилову шашку

Як долучитись: у Львові пройдуть змагання з велотуризму

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах