Біжи або помри: серед школярів Львівщини набрала популярності ще одна небезпечна гра

фото: Вікна

фото: Вікна

Події
22 лютого 2017 17:12

Правоохоронці Львівщини звертаються до дорослих: потурбуйтеся про життя та здоров’я своєї дитини, застережіть від ризикованих розваг на дорозі, повідомили  в управлінні превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області.

Останнім часом, як повідомляють засоби масової інформації, серед підлітків набуває популярності дуже небезпечна гра "Біжи або помри", під час якої учасники вибігають на дорогу просто перед колесами автівок.

Правоохоронці нагадують: діти – найбільш вразлива категорія учасників дорожнього руху, тож завдання дорослих – подбати про їхню безпеку.

"Шановні батьки, будь ласка, знайдіть час, аби поспілкуватися зі своєю дитиною. Нагадайте їй, як необхідно поводитись на дорозі, поясніть, якими трагічними можуть бути наслідки таких легковажних та ризикованих ігор.

А водіїв просимо пам’ятати та враховувати, що поведінка дитини на дорозі є дуже непередбачуваною. Отож, якщо ви помітили на узбіччі неповнолітнього чи групу підлітків – знизьте швидкість та будьте якомога уважнішими за кермом, аби мати змогу вчасно зупинити автомобіль та запобігти трагедії", – повідомляє поліція.

Дивись ще:

Смертельна "гра" в соцмережах: львівська школярка ледве не перерізала собі вени

Групи смерті: на Західній Україні студентки залучили до суїцидальної гри в соцмережі 50 однолітків

Через "групи смерті": львівська прокуратура просить батьків обмежити доступ дітей до соцмереж

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах