В центрі Львова в кафе чоловік погрожував відвідувачам пістолетом

Новина - Події - В центрі Львова в кафе чоловік погрожував відвідувачам пістолетом

Новина - Події - В центрі Львова в кафе чоловік погрожував відвідувачам пістолетом

Події
26 лютого 2017 14:07

Патрульні затримали раніше судимого, який погрожував пістолетом в кафе у центрі міста, а згодом хотів покінчити життя самогубством.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова, вчора увечері, 25 лютого, екіпажу патрульної поліції надійшов виклик про те, що невідома особа погрожує пістолетом в одному із кафе на площі Ринок. Патрульні прибули туди за 2 хвилини. При вході до закладу інспекторів зустріли два очевидці, які повідомили, що в кафе є чоловік, який одягнувши балаклаву почав до них зачіпатися та погрожувати предметом схожим на пістолет. Згодом він здійснив неприцільний постріл з нього. Свідки вказали, що у чоловіка на зап’ясті лівої руки зроблене татуювання у вигляді слів.

Патрульні зайшли до закладу та помітили чоловіка, який намагався вийти. В нього на руці було татуювання також він тримав балаклаву тому патрульні попросили чоловіка викласти все що він має при собі. У нього виявили ніж в чохлі, який поклали у рюкзак і відклали у бік, пістолета не було. Чоловік поводився спокійно, запевнив, що заборонених предметів при собі не має. Він пред’явив паспорт та заперечив свою причетність до вищезгаданої події.

Поки патрульні перевіряли особу в базі даних та опитували очевидців, чоловік вихопив ніж та приставив собі до зап’ястя, а потім горла. Він почав кричати, що знову не сяде до тюрми та краще здійснить самогубство. Один з патрульних почав говорити з чоловіком та відмовляти його від цього, водночас його напарник підійшов ззаду, відвів руку від горла чоловіка та вибив ніж. Його затримали та застосували кайданки. Під час затримання з одягу затриманого вилетів патрон.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та експерта-криміналіста. Згодом пістолет знайшли неподалік місця події. Затриманого доставили до Галицького відділу поліції.

Патрульні з’ясували, що 26-річний чоловік відбував 4-річне покарання за крадіжку та хуліганство зі застосуванням зброї, проте вийшов достроково. Попередня кваліфікація вчиненого правопорушення – хуліганство, вчинене із застосуванням холодної чи вогнепальної зброї за ч.4 ст.296 ККУ. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Зараз затриманий в ізоляторі тимчасового тримання.

В центрі Львова в кафе чоловік погрожував відвідувачам пістолетом фото

Як пише Львівський портал, є інформація, що події відбувалися у закладі “П’яльня”, що знаходиться на площі Ринок.

Дивись ще: 

Майже весна: у Львові випав сніг

Пожежа: у центрі Львова горів ресторан

Увага батьки: у Львові намагались вкрасти дитину

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах