Cтрілянина на вулиці Кучера: стали відомі подробиці

фото:відділ  комунікації  поліції у Львівській області

фото:відділ комунікації поліції у Львівській області

Події
27 лютого 2017 15:17

У Львові чоловік застрелився, обстрілявши перед тим вхідні двері у квартиру своєї співмешканки, автомобіль на вулиці та вікна будинку навпроти, повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Читайте ще, Обстріляв машину та вчинив самогубство: кримінальний ранок у Львові

Cтрілянина на вулиці Кучера: стали відомі подробиці фото

Сьогодні, 27 лютого, о 9.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що з вікна другого поверху одного з будинків по вулиці Академіка Кучера у Львові невідомий чоловік стріляє по автомобілях та у вікна сусіднього будинку.

Cтрілянина на вулиці Кучера: стали відомі подробиці фото 1

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився раніше двічі судимий за злочини, пов’язані з наркотиками, 46-річний львів’янин, котрий стріляв з вікна власної квартири, розташованої на другому поверсі будинку.

Cтрілянина на вулиці Кучера: стали відомі подробиці фото 2

Також встановлено, що напередодні чоловік посварився зі своєю співмешканкою, котра проживала разом зі своїм 23-річним сином на першому поверсі у тому ж будинку. Зранку зловмисник прийшов під її двері, маючи з собою вогнепальну зброю – пістолет іноземного виробництва. Здійснивши кілька пострілів у вхідні двері, він поранив сина своєї співмешканки у  ногу, після чого повернувся у свою квартиру на другому поверсі і здійснив кілька пострілів з вікна, влучивши у лобове скло автомобіля, який їхав вулицею, а також у вікна будинку навпроти.

Cтрілянина на вулиці Кучера: стали відомі подробиці фото 3

"Коли на місце події прибули правоохоронці і вимагали відчинити двері у квартиру, чоловік не виконав їхні вимоги, не виходив на контакт, а пізніше накрився подушкою і здійснив смертельний постріл собі у голову. Зараз проводяться слідчі дії, з’ясовується скільки всього було здійснено пострілів, а також звідки у нього зброя. Буде призначено ряд експертиз, у тому числі для встановлення чи перебував чоловік у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння", – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Cтрілянина на вулиці Кучера: стали відомі подробиці фото 4

Наразі вирішується питання кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України.

Фото: поліція

Дивись ще:

Нічний напад: у Львові обстріляли пологовий будинок

В центрі Львова в кафе чоловік погрожував відвідувачам пістолетом

Продовжується: на Львівщині ще троє дівчат ледь не стали жертвами "груп смерті"

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах