Куди звертатись: у Львові можна пройти обстеження на глаукому

фото з сайту Info7

фото з сайту Info7

Події
28 лютого 2017 10:38

Акція "Дні діагностики та профілактики глаукоми", яку у лікувально-профілактичних закладах вже традиційно проводить департамент охорони здоров’я ЛОДА, цього року триватиме з 27-го лютого до 20-го березня.

"Такі акції мають велике значення, адже глаукома є підступною хворобою: на початкових стадіях протікає безсимптомно, однак у подальшому призводить до незворотної втрати зору. Найчастіше недуга розвивається у осіб у віці від 40 років", – інформують у департаменті охорони здоров’я ЛОДА.

У 2016-му році у межах акції обстежили 27 869 осіб, з них у місті Львові – 6 636 осіб, в обласному глаукомному кабінеті на базі Львівської обласної клінічної лікарні – 155 осіб. Підвищення внутрішньоочного тиску виявили у 889 обстежених. Діагноз глаукоми підтверджено у 200 пацієнтів. Зараз у Львівській області на обліку перебуває близько 8200 осіб.

Відтак мешканцям Львівщини, аби зберегти свій зір, медики радять пройти обстеження на глаукому. Зокрема, звертатись в офтальмологічні кабінети поліклінік за місцем проживання або у глаукомний кабінет Львівської обласної клінічної лікарні за адресою: м. Львів, вул. Некрасова, 35.

Дивись ще:

Як вберегтися: Львовом поширюється небезпечна інфекція

Сумна статистика: головний медик розповів від чого найчастіше помирають львів'яни

Продовжується: на Львівщині ще троє дівчат ледь не стали жертвами "груп смерті"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах