Відень, Стамбул, Мюнхен: львівський аеропорт збільшує кількість рейсів

Новина - Події - Відень, Стамбул, Мюнхен: львівський аеропорт збільшує кількість рейсів

Новина - Події - Відень, Стамбул, Мюнхен: львівський аеропорт збільшує кількість рейсів

Події
03 березня 2017 16:23

2-го березня директорка львівського аеропорту Тетяна Романовська під час звіту за рік своєї роботи на посаді анонсувала запровадження нових рейсів від літа 2017-го року.

Як розповіла під час зустрічі Тетяна Романовська, пасажиропотік Львівського аеропорту упродовж 2016-го року зріс на 30% та перевищив 700 тисяч. У 2017-му цю цифру планують підвищити до мільйона. Розраховують, що такий показник буде вагомим аргументом у переговорах з лоукостерами та іншими авіакомпаніями.

Водночас, збільшувати кількість рейсів планують вже від літа. Зокрема, до Відня (+3), Стамбула (+6), Мюнхена (+2), також по два рейси до Варшави, Києва і Дніпра. Окрім того, анонсують запровадження додаткових рейсів до Вільнюса (Литва), Брешії (Італія), Пули (Хорватія) і Тирани (Албанія). Очікують підтвердження щодо рейсів до Батумі та Тбілісі.

За словами директорки, до кінця березня аеропорт приймає заявки на чартерні перевезення: після цього кількість рейсів та напрямків має збільшитися. Вона додала, що Львівський аеропорт здатний обслуговувати й великі боїнги, тому не виключено, що в майбутньому з’явиться і трансатлантичний рейс. 

Джерело: tvoemisto.tv. 

Дивись ще: 

Дізнайся: які дороги лататимуть у Львові цьогоріч

День жалоби: львів’ян просять утриматися від розваг

Вибух в шахті на Львівщині: щонайменше вісім загиблих (хроніка подій)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах