Коли саме: дорогу в Карпатах на Львівщині відремонтують до великодніх свят

фото: Патрульна поліція Львова

фото: Патрульна поліція Львова

Події
09 березня 2017 09:37

Майже 100 км дороги на Львівщині до межі із Закарпатською областю у незадовільному стані. Вибоїни на автодорозі Стрий – Нижні Ворота перевищують граничні норми 4 см у глибину, місцями ями сягають 20 см глибини, а напливи простягаються кілька кілометрів. До таких висновків інспектори поліції дійшли за результатами спільної із Службою автомобільних доріг області та підрядниками перевірки, повідомляє прес-служба патрульної поліції.

"Такі вибоїни є небезпечними, оскільки можуть призвести  до ДТП та інших негативних наслідків. Ми виявили такий собі антирекорд – вибоїну глибиною 23 сантиметри, шириною 2 метри на мості, де водій не має змоги її об’їхати. Поряд з ямою уламки від автомобілів", – зазначив інспектор відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова Андрій Харчун.

Коли саме: дорогу в Карпатах на Львівщині відремонтують до великодніх свят фото

Приблизно така ж ситуація на автодорозі Львів – Рава-Руська та Львів-Червоноград.

Служба автомобільних доріг ліквідує аварійну ямковість на дорогах державного значення до великодніх свят, пообіцяв інженер відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг Микола Котловий.

Головний інженер філії Стрийської ДЕД Олег Романович додав, що робота тільки почалася, оскільки щойно тепер дозволяють погодні умови. Так протягом минулого тижня на дорогах Львівської області ліквідували більше 700 м2 аварійної ямковості.

Нагадаємо, раніше інспектори перевірили дороги до кордону у Шегинях та Краковці. Наступного тижня почнуть обстежувати львівські дороги.

Дивись ще:

Водіям на замітку: у Львові добудовують з’їзд з Сихівського моста на Хуторівку

Корисно: з'явилася онлайн-мапа пандусів у Львові

Водіям на замітку: поблизу Львова до кінця року обмежили рух транспорту

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах