Кулон-перекладач: львівський стартап зібрав на Kickstarter більше $300 тисяч

Новина - Події - Кулон-перекладач: львівський стартап зібрав на Kickstarter більше $300 тисяч

Новина - Події - Кулон-перекладач: львівський стартап зібрав на Kickstarter більше $300 тисяч

Події
18 березня 2017 21:47

Започаткований львів'янами стартап Senstone, який запроектував кулон для перетворення голосових заміток у текстову форму, зібрав на сайті Kickstarter $300 тисяч, інформує AIN.ua.

Спочатку команда планувала зібрати на свій гаджет $50 тис., однак всього за 36 годин користувачі пожертвували українським розробникам більше, а в суботу, 18 березня, на рахунку проекту назбиралося вже $300 тис.

Відзначимо, що кулон Senstone, діаметр якого становить не більше 3 см, а вага - 26 г, здатен записувати голосові замітки і зразу переводити аудіо в текст, який можна сортувати за шаблонами й темами. Пристрій може розпізнавати 7 мов та 3 дні працювати без підзарядки.

Засновник стартапу - львів'янин Назар Федорчук - почав працювати над проектом відразу після звільнення з роботи, два роки тому. Він зазначив, що більшість отриманих грошей витратять на першу партію кулонів і розвиток команди. "Для цих цілей ми не будемо залучати інвестиції. Але для розширення команди розробників і поповнення продуктової лінійки і маркетингу - ми відкриті для партнерства", - наголосив Федорук.

Як пише Захід, автори зібрали потрібні $50 тис. для запуску виробництва менше ніж за дві доби. Першу партію львівські винахідники запустять влітку. До цього часу пристрій вдосконалять і за півроку планують виготовити 5 тис таких кулонів. Тому зараз збільшують штат і шукають нових однодумців у команду.

Дивись ще:

Alfa Jazz Fest у Львові: дізнайся, які світові зірки приїдуть на фестиваль

Складай валізи: 35 міст, куди можна полетіти зі Львова

Дізнайся: як курсуватимуть трамваї у Львові під час Хресної ходи

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах