Вакансію закрито: у музеї Франка обрали на роботу кота

Новина - Події - Вакансію закрито: у музеї Франка обрали на роботу кота

Новина - Події - Вакансію закрито: у музеї Франка обрали на роботу кота

Події
22 березня 2017 16:59

Львівський музей Івана Франка нарешті обрав пухнастика, який займе "посаду" музейного кота. По це працівники музею повідомили на сторінці музею у Facebook. Новий господар Дому Франка має руде хутро та відкликається на призвисько Арчі.

"Знайомтеся: наш Мурлика, новий господар Дому Франка (чотириногий, хвостатий, рудий, молодий, лагідний і страшенно харизматичний. Красень, чи не так?  
Арчі (його ім’я у попередньому житті), народжений у підвалі, довгих чотири місяці чекав на нас у ветеринарній клініці, а потім прийшов до свого нового дому", - розповідают працівники музею. 

Львів’ян кличуть відвідати музей та познайомитися з новим господарем. Приходити бажано не з порожніми руками.  Наразі мурлиці потрібні: ложе (лежанка), нашийник (можна з GPS, повідець для дальших прогулянок і бокс для ще дальших мандрівок, WC-лоточок із наповнювачем (найкраще силіконовий), тарілочки та, звісно, харчі. 

"Закликаємо музеї та інші заклади культури, за нашим прикладом, відкрити двері не тільки для відвідувачів, а й для чотирилапих родичів нашого Мурлики. Якщо кожен заклад стане рідним домом бодай для одної тваринки-безхатька, цей світ стане кращим і добрішим!", - додали в музеї Франка. 

Вакансію закрито: у музеї Франка обрали на роботу кота фотоВакансію закрито: у музеї Франка обрали на роботу кота фото 1Вакансію закрито: у музеї Франка обрали на роботу кота фото 2

Дивись ще: 

Заборону відмінили: у Львові знову гастролюватимуть пересувні цирки

Встановлювали "накладки": на Львівщині кіберполіція викрила злочинців, які крали гроші з банкоматів

Як вберегтися: у Львові зростає захворюваність на кишкові інфекції

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах