Як подорожує львівське сміття: у Самборі "помінялись" на маршрутки

Новина - Події - Як подорожує львівське сміття: у Самборі "помінялись" на маршрутки

Новина - Події - Як подорожує львівське сміття: у Самборі "помінялись" на маршрутки

Події
24 березня 2017 11:22

Депутати Самбірської міськради у середу, 22 березня, погодились прийняти 600 тонн львівського сміття на місцевий полігон. Натомість самбірські депутати хочуть, щоб Львівська міськрада дозволила приміським маршруткам їздити до залізничного вокзалу. Про це ZAXID.NET розповів міський голова Самбора Юрій Гамар.

"Вчора, на раді керівників усіх фракцій Самбірської міськради ми прийняли таке рішення. Депутатський корпус хоче, щоб міськрада Львова розглянула питання повернення приміських маршруток з Самбора на залізничний вокзал або принаймні до привокзального ринку. Сьогодні будемо спілкуватися із представниками ЛОДА та шукатимемо компроміс", - розповів 23 березня Юрій Гамар.

У проекті договору, який вчора скерувала у місцеву раду ЛОДА, йдеться про разову допомогу Львову, тобто прийняття на місцевий полігон 600 тонн сміття (це денна норма, яку продукує Львів). Однак Самбір, за словами Юрія Гамара, готовий розглядати можливість довготривалої співпраці зі Львовом у цьому питанні.

"Ми мали розмову і з Андрієм Івановичем [Садовий], і з представниками департаменту Львівської міськради, ми готові розглядати можливість тривалої співпраці. Є таке бачення, що можна було б зробити у Самборі сортувальну лінію, яка б дала можливість відправляти відсортоване сміття на переробні заводи, щоб зменшити навантаження на наш полігон. Варіанти є різні, треба знайти якесь компромісне рішення, щоб можна було далі працювати", - каже міський голова Самбора.

Як подорожує львівське сміття: у Самборі "помінялись" на маршрутки фото

Додамо, що у червні 2016 року Львівська міськрада перенесла кінцеві зупинки приміських маршрутів Городоцького, Мостиського, Самбірського, Старосамбірського, Турківського напрямків перенесли на тимчасову АС "Західна", що на вул. Городоцькій, 359.

Дивись ще: 

Приватна власність: львівська міськрада дозволила приватизувати клуб в Парку культури

Ремонт Личаківської: на Некрасова заборонять паркуватися

Крига зрушила: зі Львова почали вивозити сміття

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах