Година Землі: коли Львів зануриться в темряву

фото з сайту lviv.sq.com.ua

фото з сайту lviv.sq.com.ua

Події
24 березня 2017 16:04

У суботу, 25 березня, світ відзначає Годину Землі, до акції долучиться й Львів. За підтримку ініціатив небайдужі львів’яни отримають подарунки, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

“Освітлення вулиць ми вимкнути не можемо з питань безпеки, але ми виключимо освітлення деяких об’єктів на годину: Собору св. Юра, телевежі “Високого замку“ та підсвітку вежі міської Ратуші“, - повідомив начальник відділу енергоменеджменту Львівської міської ради Роман Васьковець.

Також мешканцям міста пропонують долучитись до таких ініціатив.

Вимкни світло в будинку. У суботу з 20:30 до 21:30 львів’яни вимкнуть світло у домі та менше використовуватимуть побутову техніку.

Пост у Facebook про підтримку еко-цінностей: наприклад, сортування сміття, висадження рослин, вимкнення світла на годину, поїздка велосипедом замість автомобіля тощо. Запостити відео, щоб люди розуміли, про що йдеться. Шестеро переможців отримають брендовану продукцію від Lviv Travel та WWF International (через генератор вибору випадкових ID). Також троє людей отримають екосумку, ще троє – чашку. Підсумки підведуть у неділю, 26 березня.

“Вечеря при свічках” у центральних закладах міста. У харчових закладах, що знаходяться в межах пл. Ринок та суміжних вулицях, проведуть акцію “Вечеря при свічках“, що передбачає вимкнення світла в зазначений період в залах прийому відвідувачів.

Дивись ще:

Звукова сигналізація, анонімність: як працює "Вікно життя" у Львові 

Обери собі друга: 7 собак тижня, які чекають на тебе 

Складай валізи: польський бюджетний автобусний перевізник запускає нові рейси зі Львова 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах