Чи вдасться домовитись: організатори Alfa Jazz Fest ведуть перемовини з "бойкотунами" фестивалю

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
28 березня 2017 16:05

З 23 до 27 червня у Львові всьоме відбудеться музичний фестиваль Alfa Jazz Fest. Організатори події сьогодні, 28 березня, розповіли проте, як ладнатимуть із противниками фестивалю, повідомляє  Львівський портал.

За словами виконавчого директора фестивалю Наталії Горбачевської, з противниками фестивалю ведеться діалог.

"Ми спілкуємося. Я маю надію, що буде можливість зустрітися з тими, хто нас критикує. Якщо колеги почитають нашу програму, і  у них будуть музичні зауваження, то ми можемо внести поправки. Стосовно організаційних питань, діалог є. Ми намагаємося почути людей, у яких є інша думка. Я сподіваюся, що ми переговоримо і в конструктивному руслі знайдемо якийсь компроміс", – зазначила вона.

На запитання, яким чином цьогоріч співпрацюватиме фестиваль із банком "Альфа-банк", враховуючи ліквідацію російських банків в Україні, Н. Горбачевська відповіла:

"Ми не представляємо зараз жодну організацію з тих, які є нашими партнерами і спонсорами. Ми отримали  від наших партнерів підтвердження підтримки фінансової".

Щодо зміни назви фестивалю організатори також не мають бажання забирати слово "Alfa".
"Коли ми створювали фестиваль, ми думали над тим, чи буде це викликати асоціацію із конкретною юридичною особою. Фестиваль – це бренд, і ми його створювали 7 років. Будь-які маніпуляції з цим брендом можуть прирівнюватися до знищення фестивалю. Якщо комусь не подобається якась назва конкретною юридичної особи, чи зміниться щось, якщо зміниться назва? Сьогодні, враховуючи ситуацію в країні, є емоційні сприйняття конкретного спонсора",  – наголосила Н. Горбачевська.

А тим часом у  Львові створюють штаб протидії Alfa Jazz Fest.

Як відомо, Alfa Jazz Fest проводиться за підтримки "Альфа-банку"  – банку, що входить до "Альфа-групп" росіянина Михайла Фрідмана.

Дивись ще:

200 музикантів з 15 країн: яким буде Alfa Jazz Fest 2017

Взувай босоніжки: у найближчі дні львів'янам обіцяють до 20 градусів тепла

Допоможіть знайти: у Львові розшукують чорного лабрадора, який рятував поранених на війні

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах