Будь обережною: у Львові грабіжники з балончиками нападають на жінок

фото з сайту SobKor.net

фото з сайту SobKor.net

Події
29 березня 2017 11:50

У Львові упродовж одного тижня зафіксовано два напади на перехожих, під час яких злочинці бризкали жінкам в очі невідому речовину і грабували їх.

Як стало відомо  "Вголосу" із джерел у правоохоронних органах, 28 березня на вул. Генерала Чупринки  двоє чоловіків, проходячи біля  жінки, зненацька розпилили їй в очі невідому речовину і, скориставшись безпорадним станом, забрали мобільний телефон, документи, гаманець і банківські картки. Загалом 27-річна львів’янка зазнала збитків на 30 тис грн.

Аналогічний випадок стався у Львові 26 березня із 46-річною жителькою передмістя. До мешканки села Сокільники, яка близько 21.30 стояла на зупинці громадського транспорту на вул. Городоцькій, очікуючи на маршрутку, підійшли невідомі чоловіки, які розпилили їй в обличчя невідому речовину. Доки жінка намагалася прийти до тями, зловмисники вирвали з її рук сумку із грішми та особистими речами, загалом на 2 тисячі грн.

Наразі поліція відкрила провадження за фактами розбійних нападів на перехожих, а зухвалих грабіжників правоохоронці розшукують.

Дивись ще:

Як у 90-х: на Левандівці сталася масова бійка між підлітками

Є загиблі: на кільцевій сталася потрійна ДТП

Вщент: на львівській об'їзній масова ДТП

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах