Досвід львів'янина: чи можна оформити допомогу на новонародженого онлайн

фото з сайту E24

фото з сайту E24

Події
29 березня 2017 15:44

Львів’янам не вдається оформити допомогу на новонароджену дитину в режимі онлайн, повідомив у  коментарі Львівському порталу  львів’янин та батько трьох дітей Богдан Цюваник.

Досвід львів'янина: чи можна оформити допомогу на новонародженого онлайн фото

"Я вирішив електронній формі оформити допомогу на дитину. Ця нова послуга від Міністерства соціальної політики України недавно широко рекламувалася у ЗМІ. Вчора успішно завантажив всі дані на сайті, система дала згоду та прийшло повідомлення на електронну пошту, що заяву буде розглянуто, і найближчим часом зі мною зв’яжуться. Але сьогодні мені зателефонували керівники відділу соціального захисту та сказали, що подати документи в електронному вигляді я можу, але прийняти їх вони не можуть, бо ще не мають відповідної системи чи обладнання та запросили прийти особисто. Думаю, що рано чи пізно система запрацює. Про неї так гучно говорили у ЗМІ, але з’ясувалося, що не все так просто, як здається", – розповів пан Богдан.

Як відомо, 10 березня 2017 року Міністерство соціальної політики України та Державне агентство з питань електронного урядування презентували нову електронну послугу у сфері соціального захисту – призначення допомоги при народжені дитини. Електронна послуга доступна на офіційному сайті Мінсоцполітики за адресою e-services.msp.gov.ua.

Дивись ще:

Наркомани, школярі і жодного поляка: встановлено організаторів провокації на Львівщині 

Небезпечна робота: у Львові на комунальників напали продавці алкоголю 

Зроби місто чистішим: львів'ян кличуть на толоку в Замарстинівський парк 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах