Реєстрація на колесах: на Львівщині розпочав роботу мобільний сервісний центр МВС

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
06 квiтня 2017 16:33

Сьогодні на Львівщині (вперше в Україні), розпочав роботу пересувний сервісний центр МВС. У центрі на колесах громадяни можуть реєструвати та перереєстровувати транспортні засоби, замінювати посвідчення водія, а також оформляти запити на отримання довідок про відсутність судимостей, повідомляє кореспондент Львівський портал.

Реєстрація на колесах: на Львівщині розпочав роботу мобільний сервісний центр МВС фото

Як повідомили журналістам, мобільні сервісні центри МВС створені для того, щоб надавати громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС у віддалених районах країни.

Реєстрація на колесах: на Львівщині розпочав роботу мобільний сервісний центр МВС фото 1

"Сьогодні ми стаємо свідками дуже позитивних змін. Людині не завжди зручно їхати в обласний центр. Але ми бачимо, що сервіс дійсно працює. Думаю, що такі зміни будуть позитивно впливати на довіру людей до сервісних у центрів МВС", – прокоментував нововведення заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук.

Як стало відомо, працює центр на запит від місцевих органів виконавчої влади. Громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи, графік роботи МСЦ МВС та інтерактивну карту маршрутів на сайті Головного сервісного центру МВС у розділі "Мобільні СЦ".

Реєстрація на колесах: на Львівщині розпочав роботу мобільний сервісний центр МВС фото 2

За словами голови ЛОДА Олега Синютки, Львівщина першою в Україні вводить у дію пересувні сервісні центри МВС.

"Львівщина стала першою областю України, яка розпочала надання послуг мобільними сервісними центрами. Тобто в межах 10 хвилин, маючи медичну довідку, можна за 206 гривень поміняти старі водійські посвідчення на нові посвідчення міжнародного взірця. Також тут можна зареєструвати транспортний засіб", – повідомив Олег Синютка.

У кожному мобільному центрі громадян за допомогою сучасного обладнання обслуговуватимуть два адміністратори і експерт, який проводитиме експертизу транспортного засобу.

Обслуговування громадян не перевищує стандартів для стаціонарних центрів – наприклад, 20-хвилин на обмін посвідчення водія, яке друкується безпосередньо на місці, адже МСЦ МВС обладнано для цього спеціальним принтером та технічними засобами з усіма ступенями захисту. Аналогів таким центрам немає у Європі.

Зауважмо, що першим клієнтом такого сервісного центру став очільник Львівщини Олег Синютка.

Реєстрація на колесах: на Львівщині розпочав роботу мобільний сервісний центр МВС фото 3

"Я збирався вже давно поміняти права, бо я їх отримав 17 років тому. Сьогодні, користуючись такою нагодою, я зекономив собі дуже багато часу", – прокоментував він.

Варто додати, що мобільнй сервісний центр буде приїжджати до населеного пункту, коли з нього від людей буде надіслано хоча б 20 заявок.

У Львівській області першими районами, куди курсуватиме мобільний сервісний центр МВС, стали Кам’янка-Бузька та Сколе, але вже незабаром перелік населених пунктів значно розшириться.

Фото: Львівський Портал

Дивись ще:

Кримінальний талант: 14-річний підліток вдруге викрав автомобіль у Львові 

Воркшопи, танці, спорт та концерти: у Львові відбудеться фестиваль активного дозвілля Active Weekend Lviv: 

Дітям на радість: з понеділка у львівських школах канікули 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах