Що це таке: у Львові збираються впроваджувати "Єдиний студентський квиток"

фото з сайту Ого

фото з сайту Ого

Події
07 квiтня 2017 12:09

Управління інформаційних технологій ЛМР спільно з НУ "Львівська політехніка" розробляє новий проект – "Єдиний студентський квиток". У "Єдиному квитку" буде об’єднано студентський квиток, читацький, перепустка в гуртожиток, е-квиток для громадського транспорту та банківський рахунок, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомляють в управлінні інформаційних технологій, "Єдиний студентський квиток" буде ще й частиною програми "Картка львів’янина", а отже стане не тільки офіційною ідентифікацією львівського студента, але й можливістю отримати бонуси та знижки в топових закладах та установах Львова.

На сьогодні проект "Єдиний студентський квиток" перебуває в статусі активної розробки, тому думка студентства щодо потреб та його функціонування є вкрай важливою. Для цього ЛМР та НУ "Львівська політехніка" оголошує хакатон, де студенти будь-якого вищого навчального закладу міста можуть висловити власні побажання.

Більше про хакатон, умови участі тут: http://lp.edu.ua/node/5217

"Єдиний квиток" буде впроваджений як пілотний проект на базі "Львівської Політехніки", а далі кожен із львівських університетів може вільно долучитися до проекту, звернувшись з таким проханням до міської ради.

Тому вже з нового навчального року львівські студенти, переймаючи досвід західних колег, зможуть з легкістю користуватися всіма перевагами послуг, що надає навчальний заклад та місто.

Презентація та прес-конференція щодо запровадження "Єдиного студентського квитка" відбудеться 19 квітня (ср), 12:00, 204 аудиторія головного корпусу НУ "Львівська політехніка"", – розповіли в управлінні інформаційних технологій ЛМР.

Дивись ще:

На колесах: де у Львові з'являться нові станції велопрокату 

Майже вдвічі: таксі Uber у Львові підняв тарифи 

Реєстрація на колесах: на Львівщині розпочав роботу мобільний сервісний центр МВС

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах