Фотофакт: біля нічного клубу у Львові розстріляли чоловіка

Новина - Події - Фотофакт: біля нічного клубу у Львові розстріляли чоловіка

Новина - Події - Фотофакт: біля нічного клубу у Львові розстріляли чоловіка

Події
08 квiтня 2017 11:17

У суботу, 8 квітня, приблизно о 01:30 на вул. Джерельній, 28, що поблизу нічного клубу "Койот", невідомий стріляв з пістолета та поранив ножем чоловіка. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Як розповіли у поліції, ножове поранення у праве стегно отримав турист, 34-річний житель Чернігівської області, якого госпіталізували у лікарню. Нападник стріляв також з пістолета флобер. "Це пугач, цей пістолет стріляє, але ним не можливо серйозно поранити людину", - додав речник поліції Юрій Голуб.

Як повідомляє депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, конфлікт стався у нічному клубі, а вже надворі під час словесної перепалки пролунали постріли.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова, поліцейські затримали підозрюваний у нападі.

"Разом зі свідком інспектори патрульної поліції почали пошук підозрюваних. У клубі виявили чотирьох осіб на яких вказав заявник, а саме двох 30-річних та 32 і 38-річних чоловіків та жінку. Свідок повідомив, що саме 38-річний чоловік наніс потерпілому тілесні ушкодження і здійснив постріли", - йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Підозрюваних доставили у Галицький відділ поліції.

Фотофакт: біля нічного клубу у Львові розстріляли чоловіка фотоФотофакт: біля нічного клубу у Львові розстріляли чоловіка фото 1Фотофакт: біля нічного клубу у Львові розстріляли чоловіка фото 2Фотофакт: біля нічного клубу у Львові розстріляли чоловіка фото 3Фотофакт: біля нічного клубу у Львові розстріляли чоловіка фото 4

Дивись ще:

Витівки природи: у Львівському ботанічному саду на місяць раніше розцвіли магнолії і рододендрони

Скільки коштують квартири та готелі у Львові на Великдень та травневі свята

Як озеленять Львів: що і де садитимуть

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах