Пивний патруль: фестиваль крафтового пива у Львові набирає тайних агентів

Новина - Події - Пивний патруль: фестиваль крафтового пива у Львові набирає тайних агентів

Новина - Події - Пивний патруль: фестиваль крафтового пива у Львові набирає тайних агентів

Події
11 квiтня 2017 16:33

Організатори фестивалю крафтового пива Craft Beer & Vinyl Music Festival, який має відбутися 28-29 квітня у Львові, оголосили набір "агентів пивного патруля", одним із обов’язків яких буде дегустація пива. Відповідне оголошення з`явилося на офіційній сторінці фестивалю у Facebook 11 квітня.

"Пивний патруль" повинен непомітно виявляти неуважних пивоварів, які не доливають гостям фестивалю пива до мітки в 150 грам, слідкувати чи пивовари наливають пиво лише в офіційні бокали фестивалю і виявляти інші "пивні" порушення. Також одним із основних завдань агентів буде перевірка свіжості крафтового пива, – сказано в оголошенні. – Насамперед шукаємо людей, які на повному серйозі поставляться до виконання своїх обов'язків, стать кандидатів не має значення, вік 25-40 років, приємна зовнішність, вміння залишатися в "тіні". Звичайно, агенти "пивного патруля" повинні володіти базовими вміннями по дегустації пива".

В адміністрації фестивалю ZAXID.NET підтвердили, що готові залучити близько десятка дегустаторів-любителів без досвіду. Вони не отримуватимуть окремої платні, проте зможуть безкоштовно вживати будь-які сорти пива на фестивалі.

Перший у Львові фестиваль крафтового пива Craft Beer & Vinyl Music Festival відбудеться 28-29 квітня на Підзамчі, на території колишнього склозаводу, перетвореного на клуб !FESTrepublic.

Дивись ще: 

Метрові писанки, волочебний обряд та гаївки: Львів готується до Великодня

Вогонь і м'ясо, середньовіччя та фестиваль ріплянки: ТОП фестивалів весни-2017 на Західній Україні (оновлено)

Через святкові богослужіння: у Львові перекрили вулицю в центрі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах