Годування малят та мікрохвильовка: незабаром в Парку культури з'явиться кімната матері і дитини

фото:  Сергій Хомчин

фото: Сергій Хомчин

Події
21 квiтня 2017 18:29

Свій проект Христина Пархуць і  головний адміністратор Парку культури Сергій Хомчин,   планують втілити найближчим часом. Ось що розповів Сергій Хомчин VG  Львів:

- Кімната матері і дитини в Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького у Львові буде окремим приміщенням. Вірніше малою архітектурною формою, яку в разі потреби, можна буде один-два рази переміщати на інші локації.

Що ж передбачено у цій кімнаті для батьків і дітей: тут буде встановлено два санвузли (унітази, умивальники), крісло-фіксатор для дітей, пеленальний столик, шафи, куди можна буде покласти особисті речі. Крім цього для годування малят передбачено два м'яких місця. Тому оночасно дві мами можуть годувати  своїх малят. Кімната буде обігріватися і постачатися гарячою водою. Крім цього, тут буде встановлена і мікрохвильова піч.

Двері приміщення будуть розраховані для проїзду двомісної коляски. Одним словом, в кімнаті матері і дитини  будуть створені належні умови для того, щоб батьки могли підмити дитину, перепеленати її і погодувати.

Дивись ще:

Діставай рукавички: якою буде погода у Львові у вихідні

Обери собі друга: 6 собак тижня, які чекають на тебе

Проект: трамвай на Сихів подовжать до Арени Львів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах