Львів'янину на замітку: завтра частині Сихова відключать гарячу воду та опалення

фото з сайту Інтернет-видання Світловодськ

фото з сайту Інтернет-видання Світловодськ

Події
24 квiтня 2017 16:00

Від завтра, 25 квітня, частина Сихова в районі вул. Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицької, Коломийської та пр. Червоної Калини залишиться без гарячої води та опалення у зв’язку з ремонтними роботами, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП “Львівтеплоенерго”, з 25 квітня підприємство розпочинає роботи з перевізки магістрального трубопроводу діаметром 600 мм на вул. Коломийській. На час проведення робіт призупиняється подача тепла і гарячої води до будинків, які отримують теплопостачання від ЦТП №15-22: вул. Трильовського, Вернадського, Антонича, Драгана, Скрипника, Освицької, Коломийської та пр. Червоної Калини – всього 149 будинків.

“Ще минулого року ми розпочало роботи по заміні магістральної теплової мережі на перехресті пр. Червоної Калини, 97 – вул. Коломийська,1. Ця мережа була збудована у 1982 році. За останні шість років тут відбулося 24 пориви на трубопроводах. Тому було прийнято рішення розробити проект із заміни цього відрізку магістральної теплової мережі. За цінами 2014 року вартість робіт по заміні 1575 м.п. трубопроводу попередньо ізольованими трубами діаметром 630/810 мм становить 16,3 млн. грн. Усі трубопроводи вже змонтовано, тому від завтра розпочинаємо роботи з перевізки трубопроводів на вул. Коломийській, щоб ввести теплотрасу у постійний режим роботи. Перевізка і щорічні регламентовані роботи, що пов’язані з гідравлічними випробуваннями мереж, планується завершити до 7 червня“, - розповіли у ЛМКП “Львівтеплоенерго“.

Дивись ще:

Фотофакт: у Львові затопило дорогу на Підзамче

Годування малят та мікрохвильовка: незабаром в Парку культури з'явиться кімната матері і дитини

Готуй гаманець: львів’яни платитимуть більше за вивіз сміття

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах