З любов'ю до тварин: у Львові до шкільної програми додали додатковий курс

фото з сайту Ого

фото з сайту Ого

Події
26 квiтня 2017 12:48

Із травня кожен львівський 7-класник зможе навчитися грамотно спілкуватися із домашніми улюбленцями, розпізнавати їхні емоції та потреби. У навчальні програми всіх 138 шкіл Львова додали курс гуманної освіти "Маленький Принц. Львів, що любить тварин". Викладатимуть його вчителі біології, повідомляє Kormotech.

У лютому-квітні команда спеціалістів від компанії Kormotech, методистів Навчально-методичного центру освіти Львова, ветеринарів та зоопсихологів провели8 тренінгів для вчителів біологіїЛьвова.

Навчати 7-класників допомагатимуть спеціально розроблені робочі зошити (із вправами, завданнями та великою кількістю ілюстрацій) та посібники.

"Багато хто думає – якщо уроки про тварин, то це щось виключно веселе. Проте це не так. Час зрозуміти, що тварина – не іграшка. Ми навчимо дітей практичної відповідальності, засвоєння адекватної поведінки стосовно тварин, розумінню їх як тотожних собі живих істот. А найцікавіше, що такі зміни в свідомості приводять дітей до гуманності, любові до всього живого, і люди не виняток", – розповіла керівниця проектуКатерина Ковалюк.

У курс входитиме4 інтерактивних уроки та один виїзний – у ветеринарній клініці ЛКП "Лев", аби діти могли побачити наслідки безвідповідального ставлення до тварин.

У 2016 роціпілотний проект відбувся у 16 школах міста. Після нього організатори зібрали відгуки, та випустили 2-ге видання матеріалів.

Дивись ще:

Жахливий випадок: на Львівщині у дитячому садочку собака пошматував дитину

Обери собі друга: 6 собак тижня, які чекають на тебе

Зайці, бережіться: у Львові починають масово перевіряти квитки в транспорті

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах