За гроші: у Львові педофіл зустрічався з підлітком в готелі

фото з сайту Антикор

фото з сайту Антикор

Події
27 квiтня 2017 12:21

26 квітня львівські патрульні затримали у готелі чоловіка, якого підозрюють у розбещенні неповнолітнього.

За інформацією прес-служби патрульної поліції Львова, близько 16:00 працівники готелю на вулиці Джерельній повідомили поліції, що старший чоловік, який зупинився у них в готелі, завів до себе в номер неповнолітнього. Адміністрація попросила працівників автомийки заблокувати вихід з готелю, щоб підозрювані не змогли втекти.

Патрульні допитали чоловіка та хлопця у різних кімнатах, їхні пояснення відрізнялися.

47-річний чоловік пояснив, що хлопець його родич, якого він запросив на морозиво, а потім захотів відпочити і вони прийшли в готель. А 14-річний хлопець розповів, що познайомився з чоловіком у соцмережах. З того часу в них були інтимні зустрічі, за які він отримував гроші. В телефонах обох виявили переписку інтимного характеру.

У цей день, за словами підлітка, він отримав 300 гривень. Хлопець пояснив, що його батько помер, а мама хворіє. Зателефонувавши до мами, поліцейські дізналися, що чоловік не є їхнім родичем і вона вперше про нього чує.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, чоловіка доставили у Шевченківський відділ поліції, а звідти в ізолятор тимчасового тримання.

За ч.1 статті 156 ККУ (розбещення неповнолітніх, а саме вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку) йому загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Дивись ще:

Взяли на гарячому: у Львові на крупних хабарях погоріли поліцейський та помічник судді 

Дбайте про дітей: у Львові копи оштрафували маму хлопчика, який ходив вулицею босоніж

Жахливий випадок: на Львівщині у дитячому садочку собака пошматував дитину

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах