Пакуй валізи: LOT полетить з Познані до Львова

фото з сайту Shoppingpl.com

фото з сайту Shoppingpl.com

Події
07 травня 2017 10:43

LOT введе в дію безпосереднє авіасполучення Познань-Львів. Уже з 26 червня літаки Bombardier Q400 компанії LOT виконуватимуть рейси на цій трасі двічі на тиждень. Це вже шосте безпосереднє авіасполучення LOT в Україну і перше введене в дію польською авіакомпанією пряме авіаційне сполучення з регіонального аеропорту в Східну Європу. Завдяки цьому, LOT зміцнює позицію європейського лідера на українському ринку, прагнучи до консолідації авіаційного руху у цій частині континенту, повідомляє Depo.Львів з посиланням на прес-службу авіакомпанії.

У літньому сезоні літаки Bombardier Q400 компанії LOT літатимуть з Познані до Львова кожного вівторка і п'ятниці. Літаки стартуватимуть з Познані о 00:35 і приземлятимуться у Львові о 02:55. Зворотним вранішнім рейсом літак забиратиме пасажирів о 04:15 і приземлятиметься у Познані вже о 04:55. Так запланований розклад польотів дозволить максимально використати час передбачений на відпочинок чи службову поїздку, обмежуючи до мінімуму години проведені в повітрі. З іншого боку, для LOT це оптимальне використання літака який двічі на тиждень, замість ночувати у Познані, виконуватиме додатковий рейс.

"Україна для компанії LOT - це ключовий ринок у Центрально-Східній Європі. Ми спостерігаємо постійно зростаючий потенціал пасажиропотоку з регіону, тому ми раді що все більше пасажирів з України, які подорожують до Польщі і Європи, вибирають LOT. Завдяки новому сполученню Познань (аеропорт "Лавиця") – Львів, ми робимо ще один крок уперед, пропонуючи пасажирам не лише швидке та зручне сполучення з Варшавою, але і найзручнішу подорож безпосередньо з і до Великопольщі. З іншого боку, Львів, окрім багатого культурного доробку і близької для поляків історії, має багато цікавих туристичних атракцій, а тому варто зважити політ до Львова як пропозицію цікавого проведення вихідних або довшого літнього відпочинку" - говорить Адріан Кубіцкі, директор бюро корпоративної комунікації.

Крім нового безпосереднього сполучення з Познані-Лавиці, LOT розширює пропозицію авіаперевезень до інших аеропортів України. У лютому польський перевізник ввів в дію безпосередній рейс до другого аеропорту столиці України – аеропорту "Жуляни", який швидко виявився успіхом. Україна відноситься до найважливіших напрямків розвитку авіакомпанії LOT яка прагне до консолідації роздрібненого авіаринку у регіоні Центрально-Східної Європи.

Усі рейси на трасі Познань-Львів виконуватимуть сучасні лайнери Bombardier Q400 компанії LOT, які можуть перевозити до 78 пасажирів. LOT - це єдиний авіаперевізник у Європі який у польотах на короткі дистанції пропонує аж три класи обслуговування, кожен з яких відповідає індивідуальним запитам та очікуванням пасажирів. Тепер, крім LOT Business Class, перевізник пропонує LOT Premium Economy Class, який поєднує обслуговування класу бізнес та доступну ціну. Для пасажирів Economy Class, LOT створив спеціальний тариф LOT Economy Simple, який дозволяє подорожувати лише з підручним багажем за ціною нижчою на 30%. Крім того, у кожному з класів пропонується унікальна гамма доступних на борту продуктів. Усі пасажири LOT можуть вибирати з-поміж послуг "a la carte", таких як: "Моє улюблене блюдо", "Мій додатковий багаж", чи робити покупки DutyFree або у "Повітряному кіоску" на борту літака.

Введення в дію сполучення з Познані до Львова вписується у стратегію рентабельного розвитку яку LOT впроваджує в дію з початку 2016 року. Згідно з її положеннями, LOT планує стати перевізником першого вибору не лише для пасажирів які подорожують з Польщі, але також з усього регіону Центрально-Східної Європи. У листопаді польський перевізник започаткував співробітництво з національним перевізником Естонії, розпочинаючи процес консолідації ринку Центрально-Східної Європи. Введення в дію п'ятого безпосереднього сполучення в Україну - наступний крок на шляху зміцнення позиції перевізника у цій частині континенту.

З 2017 року LOT планує дальший розвиток авіаперевезень – у квітні перевізник ввів у дію прямий рейс до Лос-Анджелес (США), а з 28 квітня розпочне безпосередні рейси до другого центрального аеропорту Нью-Йорку - аеропорту Ньюарк, розширюючи пропозицію польотів за океан.

Квитки на нове сполучення LOT з Познані-Лавиці до Львова уже є у продажі, зокрема на сайті lot.com, в LOT Call Center, в офісах LOT Travel і у агентів.

Дивись ще:

Складай валізи: лоукостер відкрив авіарейс зі Львова до Берліна

Зі Львова відкривають новий авіарейс до Італії

Полетіли: зі Львова до Польщі запускають ще один лоукост-рейс

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах