Знайди свій: в якому районі Львова найгірша ситуація із сміттям

Новина - Події - Знайди свій: в якому районі Львова найгірша ситуація із сміттям

Новина - Події - Знайди свій: в якому районі Львова найгірша ситуація із сміттям

Події
16 травня 2017 12:26

За інформацією Львівської міськради, станом сьогоднішній ранок у Львові не вивезли сміття із 446 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 36 % від загальної кількості.

Найгірша ситуація із вивозом сміття у Франківському районі Львова. Тут 110 переповнених контейнерів для сміття. У Сихівському районі є 101 переповнений контейнер, у Шевченківському - 92,  у Личаківському – з 67, у Галицькому – 55 і у Залізничному районі не вивезено сміття з 21 майданчика, інформує 032.

8A5K9h-lqMYCtS6XJwDMysDXrvfnzf7TIRPEofJ3YOr8

Нагадаємо, учора, 15 травня, у Львові відбулось позапланове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На ньому міський голова Львова сказав, що меморандум не виконується і у місті може бути надзвичайна екологічна ситуація.

Мова йде про меморандум  із мерами 19 міст Львівщини із приводу довгострокової співпраці щодо вивозу сміття, який 21 квітня підписали представники міської влади, Львівської ОДА та облради.

Згідно з підписаним меморандумом, сміття зі Львова міста області мають приймати впродовж наступних двох років. За цей період міська влада Львова сподівається збудувати сміттєсортувальний комплекс. Втім станом на сьогодні лише три міста Львівщини готові приймати львівське сміття. 

Дивись ще: 

Львів'янину на замітку: навіщо потрібен біометричний паспорт та як його оформити

Дізнайся: які львівські ресторани потрапили у сотню найкращих в Україні

Допоможіть знайти: на Львівщині зник прооперований учасник АТО

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах