Заманювали на жінок: поліція накрила злочинну банду, яка грабувала нетверезих клієнтів кафе

фото з сайту Michael Ikyaator's Blog

фото з сайту Michael Ikyaator's Blog

Події
24 травня 2017 16:19

У Львові правоохоронці затримали злочинну групу, учасники якої спеціалізувалися на грабежах та розбоях. До складу групи входили двоє чоловіків та дві жінки – поліцейські вже довели їх причетність до двох розбійних нападів, двох пограбувань та однієї крадіжки, повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, учасники злочинної групи мали чітко розподілені ролі.

"Жінки знайомились у кафе та барах з нетверезими відвідувачами, виходили з ними на вулицю та йшли у безлюдне місце, де їх вже чекали зловмисники-чоловіки. Вони, застосовуючи насильство та газові балончики, відбирали у потерпілих гроші, мобільні телефони та інші цінні речі", – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Усі учасники злочинної групи – львів’яни: двоє жінок віком 18 та 20 років та двоє чоловіків віком 23 та 24 роки. Вони затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ст.185 (крадіжка), ст.186 (грабіж) та ст.187 (розбій) КК України. Наразі правоохоронці встановлюють причетність затриманих до скоєння інших злочинів, проводиться досудове розслідування.

Дивись ще:

Новий вид шахрайства: як львів'янину не потрапити на гачок

Фотофакт: у Львові затримали злочинців, що катували людей

Увага: у Львові розшукують чоловіка, якого підозрюють у вбивстві

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах