Дізнайся: який львівський ринок впорядкують

фото з сайту ЧаРівне

фото з сайту ЧаРівне

Події
25 травня 2017 12:04

Ринок "Любінське сяйво" на розі вул. Петлюри – Садової у Львові впорядкують та перетворять на комунальний. За відповідну ухвалу під час засідання сесії Львівської міськради у четвер, 25 травня, проголосували 39 депутатів, повідомляє zaxid.net.

Своєю ухвалою Львівська міськрада припинила ТОВ "Торгова компанія "Інтермаркет" право користування земельною ділянкою площею 0,1042 га на вул. Петлюри (біля будинку №11) – вул. Садовій.

ЛМР також затвердила ЛКП "Агенція ресурсів" проект землеустрою на цю ділянку "для будівництва та обслуговування комунального ринку".

Як зазначається в пояснювальній записці до ухвали, ділянку орендувало ТОВ "Торгова компанія "Інтермаркет" і мало збудувати там торгово-ринковий комплекс "Новий". Однак термін оренди завершився, а орендар був визнаний банкрутом.

Тепер же ЛКП "Агенція ресурсів" оформить право користування ділянкою і розпочне впорядкування ринку.

Директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич завпенила, що підприємців з ринку не виселятимуть. "Будемо зустрічатися з підприємцями і підписувати з ними необхідні угоди", – наголосила вона.

Додамо, що раніше працівники ринку  вимагали закріпити цю земельну ділянку за ними і через конфлікти двох приватних компаній навколо ринку побоювались виселення.

Дивись ще:

У центрі Львова змінять схему руху

Медпункт, чисте дно та реконструкція пляжу: як готують до сезону водойми Львівської області

Як не отруїтися: львів’яни потерпають від кишкових інфекцій після води з автоцистерн

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах