Погорів на хабарі: начальника міграційної служби у Львові відсторонили від посади

фото з сайту Хроніки міста Обухова

фото з сайту Хроніки міста Обухова

Події
25 травня 2017 14:30

24-го травня Галицький районний суд Львова відсторонив від займаної посади начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

24-го травня Галицьким районним судом Львова задоволено клопотання державного обвинувача прокуратури області та відсторонено від займаної посади начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області терміном на 2 місяці, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Згідно з  даними досудового розслідування, останній спільно з першим заступником обвинувачуються в одержанні неправомірної вигоди в розмірі 2 тис доларів США та 4 тис грн від підлеглого працівника за неперешкоджання у його службовій діяльності, а також у вимаганні неправомірної вигоди від двох інших працівників.

5-го грудня 2016-го року Галицьким районним судом Львова постановлено вирок, згідно з яким цих посадовців визнано винними та призначено 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій на строк 3 роки та з конфіскацією майна.

Однак, 22-го березня 2017-го року судом апеляційної інстанції  вирок було скасовано та призначено новий судовий розгляд у суді першої інстанції.

Дивись ще:

Невдало зайшов: продавчиня магазину у Львові вдарила ножем відвідувача

Алко-рекорд: за ніч у Львові затримали десять п’яних водіїв

Дійшло до реанімації: на Львівщині семеро дітей отруїлися алкоголем

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах