Нове місце: тимчасовий полігон для вивезення львівського сміття облаштують під Тернополем

Новина - Події - Нове місце: тимчасовий полігон для вивезення львівського сміття облаштують під Тернополем

Новина - Події - Нове місце: тимчасовий полігон для вивезення львівського сміття облаштують під Тернополем

Події
31 травня 2017 11:26

Львівська міська рада виділить ТОВ "Європейський екологічний альянс" 12,8 млн грн на облаштування ділянки для тимчасового складування твердих побутових відходів у Тернопільській області. Відповідне рішення у вівторок, 30 травня, підтримали депутати інженерної комісії Львівської міської ради.

"У січні на сесії міської ради була прийнята ухвала про критичну ситуацію, яка склалась у Львові через неможливість вивозу ТПВ. Одним з пунктів цієї ухвали було надати можливості ЛКП "Львівспецкомунтранс" укладати угоди про спільну діяльність пов’язану із вивезенням ТПВ за погодженням умов договору із профільною інженерною комісією. До юридичного департаменту звернулось ЛКП "Львівспецкомунтранс" з проектом договору з ТОВ "Європейський екологічний альянс". Умови договору передбачають будівництво об’єкта тимчасового складування ТПВ з використанням пресування на земельній ділянці за межею населеного пункту у Тернопільській області", – доповіла на засіданні комісії начальниця юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

За її словами, зараз ця земельна ділянка площею 6 га не є пристосованою для складування ТПВ. Для облаштування місця для складування ТПВ на цій ділянці потрібно 12, 8 млн грн, виділення яких погодили депутати інженерної комісії. Гелена Пайонкевич зазначила, що це рішення не будуть виносити на сесію Львівської міської ради, оскільки депутати уже підтримали ухвалу у січні, а зараз йдеться лише про технічну угоду.

Згідно з даними бізнес-пошукової системи YouControl, ТОВ "Європейський екологічний альянс" зареєстроване три місяці тому. Його засновниками є Ігор Олійник та Сергій Ковдриш.

Нагадаємо, що у квітні 2017 року Львівська міська рада викупила у компанії "Грінера Україна" сміттєпресувальну лінію, проти роботи якої протестували мешканці Рясного. Йдеться про пакувальну лінію CW-D-2200-LW-750-1-5 та пакувальний прес MAC 111 L/1 з конвеєром MAC 2100P.

Джерело: Захід

Дивись ще: 

Долучайся: у Львові збиратимуть кошти для дітей з неповних родин

Цікава вакансія: для Стрийського парку шукають директора

Гарячий червень у Львові: Alfa Jazz Fest, Океан Ельзи, Yoga Day та Гармидер

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах