Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку

Новина - Події - Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку

Новина - Події - Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку

Події
01 червня 2017 16:19

8 червня у Львівській опері відбудеться щорічний конкурс жіночої краси "Міс Львів 2017". Пропонуємо переглянути фото конкурсанток, а також проголосувати за дівчину, яка на ваш погляд, є найкрасивішою. Одже: 


Ірина Новик


Ірині 20 років. Дуже любить активний спосіб життя. Багато років займається аніматорством, тому що обожнює проводити час з дітьми. З дитинства закохана в архітектуру та красу львівських вуличок та кав’ярень. Тому й обрала це місто для подальшого навчання та життя. Знаходить натхнення у фотографуванні, ділячись новими гарними місцями Львова і не тільки. Закінчила школу зі золотою відзнакою, а зараз навчається на факультеті "Міжнародна економіка". Мріє і надалі подорожувати світом та відвідати багато цікавих місць.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото


Анастасія Рассохіна


Анастасія – студентка 1 курсу юридичного факультету внутрішніх справ. В дитинстві займалась гімнастикою та спортивно-бальними танцями . У вільний час займається спортом, адже завжди потрібно підтримувати себе в формі . Впевнено йде до своїх мрій та, незважаючи на перешкоди, не перестає посміхатись. Вірить у вислів "Посміхнись світу і він посміхнеться тобі". Цінує в людях насамперед такі якості, як щирість, доброта та простота . Вважає, що лише внутрішня краса є справжньою.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 1


Христина Сапій


Дівчина вважає, що запорукою до успіху є її харизматичність та освіченість, а краса – це комплімент від Бога. В людях цінує вірність та щирість, більшу частину свого життя хоче присвятити подорожам, щоб збагачуватися враженнями та пізнавати різні культури і народи. Захоплюється мистецтвом і всім тим, що приносить гармонію і радість в її життя.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 2


Божена Любінецька


Божені 20 років і вона навчається на туризмі, тому що обожнює подорожувати, але все одно її завжди тягне повертатися додому, бо вважає свою країну найкращою і щодня молиться, щоб над нашими головами було голубе мирне небо. З дитинства займалася різними видами спорту – професійно плаває, їздить верхи, катається на лижах, на ковзанах, а ще танцює, співає, любить тварин та дуже смачно готує!Вірить у справжню дружбу та кохання, адже вважає, що людина у якої немає духовних цінностей – це бідна людина, справжня краса знаходиться в душі!

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 3


Діана Іонова


Дівчині 19 років. З дитинства займалася моделінгом , завжди полюбляла бути в центрі уваги та знайомитись з новими людьми, тому зараз здобуває освіту за спеціальністю журналістика в Львівському національному університеті імені Івана Франка. Мріє стати відомим журналістом та успішною бізнес-леді, видати власну книгу, над написанням якої зараз працює, та багато подорожувати світом. Секретом успіху вважає свою незламність та харизматичність. Сміливо кидає виклик долі і впевнено крокує назустріч своїм мріям: "Я цього хочу – значить це буде".

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 4


Софія Мичко


Софії 21 рік. Вона з дитинства займалась музикою та писала вірші, здобула дві вищі освіти. Обожнює екстремальні види спорту, зокрема кататись на лижах. Вважає, що життя дає нам безліч можливостей, які потрібно використовувати з розумом. В людях цінує благородство, тактовність та порядність. У всьому і завжди прагне гармонії. Планує в майбутньому стати успішною бізнес-леді та хорошою мамою. Вважає, що її яскрава зовнішність, впевненість в своїх силах та внутрішня рівновага допоможуть досягнути успіху. Вірить, що ми отримуємо від життя лише те, що наважуємося попросити, тому не бійтеся підвищувати планку.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 5


Юлія Матковська


19-річна Юля закінчила школу ім. С.Крушельницької по класу фортепіано. Вона дуже активна, тому часто бере участь у різних благодійних заходах. Юля обожнює дітей, це і спонукало її вступити на факультет психології у Львівський державний університет внутрішніх справ, щоб подарувати малечі любов та радість, які втратили свою сім’ю. Вона вважає, що у житті немає нічого ціннішого, ніж сім’я та їхня підтримка. Хобі – подорожувати та дегустувати різні екзотичні страви. А також мріє, щоб у нашій країні настав мир та спокій.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 6


Аліна Борошенко


Їй 23 роки. Мріє навчитися їздити на байку та стрибнути з банджі-джампінгу. Отримує диплом за спеціальністю Програмна інженерія. Добродушна, щира та творча людина. Полюбляє фотографувати та займається декоруванням предметів побуту. Вважає, що все найкраще стається спонтанно. Для Аліни участь в конкурсі – це виклик самій собі. Дівчина постійно прагне до самовдосконалення та не боїться перешкод на шляху. В людях цінує доброту та чесність. По життю іде з словами "Віра, Надія, Любов!" Найголовнішим для неї – це її сім’я та друзі. Надіється, що простота та щирість – це саме ті речі, які покращують наше життя.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 7


Діана Якимишин


Дівчині 19 років. Вона навчається у Львівській національній академії мистецтв на дизайнера інтер’єру. Творча особистість, захоплюється не тільки образотворчим мистецтвом, а й музикою. Грає на скрипці та займається вокалом. Полюбляє спорт, активний відпочинок, нові враження та знайомства. Обожнює подорожувати зі своєю сім’єю, тому мріє об’їздити з батьками і молодшим братиком увесь світ.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 8


Ірина Ткачук


17-річна дівчина весела та наполеглива. Навчається на програмуванні, з дитинства займається вокалом і обожнює подорожувати. Вважає,що справжня краса дівчини – це поєднання яскравої зовнішності,розуму та доброго серця.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 9


Ольга Пончка


Дівчині 21 рік. Вона випускниця Львівського банківського інституту за спеціальністю облік та оподаткування. Щира, весела та комунікабельна. Ольга мріє з дитинства стати відомою та успішною бізнесвумен, для цього хоче якнайшвидше втілити в реальність свій Інтернет-магазин з базовим гардеробом для стильних дівчат. Життєве гасло – робити добро та залишатися хорошою людиною.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 10


Людмила Демедюк


Людмила з 15-ти років активний волонтер у дитячих театральних фестивалях , пластунка у курені імені Богдани Світлик. Під час навчання в університеті Людмила довго була добровольцем у воєнному госпіталі і підтримувала солдатів, яких поранили на Сході. З дитинства дівчина мріє побачити весь світ і вже об’їздила пів-Європи, а надихав Люду Джек Керуак і роман "В дорозі". Людмила працює організатором різноманітних свят і зізнається, що обожнює організовувати весілля, оскільки вірить у справжнє кохання, єдине і до кінця життя.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 11


Вікторія Лисиганич


19-річна Віка навчається в Львівському національному університеті імені Івана Франка на економічному факультеті за спеціальністю фінанси та кредит. Планує в майбутньому змінити наше економічне становище в країні на краще. Бере участь у різних благодійних проектах, адже вважаю, що доброта врятує світ.

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 12


Марта Шевчук


Марті 21 рік і з 15 років вона професійно займається модельною кар’єрою, полюбляє подорожувати, бо вірить, що кожне місто, країна особлива своєю душею та атмосферою, тому й обрала сферу праці – дизайн інтер’єру, вона хоче вкласти свій пазл краси – і цим прикрасити чарівні міста нашої України .

Міс Львів 2017: голосуй за найкрасивішу львів'янку фото 13

 

Дивись ще: 

Як поїде: від сьогодні у Львові змінюється маршрут одного з автобусів

Коли включать: частина Львова залишилася без води

У Львові оголошено жалобу: помер Любомир Гузар

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах