До моря: Львів і Одесу з’єднають авіарейсом

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Події
07 червня 2017 11:11

В уряді планують запустити прямий авіарейс зі Львова в Одесу, повідомив заступник міністра економічного розвитку Михайло Титарчук.

За його словами, з року в рік Одеса та Львів є найвідвідуванішими туристичними дестинаціями України.

"За інформацією облдержадміністрацій протягом 2016 року Львівщину відвідало понад три млн людей, Одеську область – 5 млн. За результатами засідань Ради туристичних міст і регіонів при Мінекономрозвитку у Львові та Одесі досягнуто домовленостей стосовно необхідності підвищення конкурентоспроможності регіональних туристичних продуктів. Транспортні послуги є ключовою складовою туристичного пакету, формування якої вимагає системної роботи", – повідомив він.

Урядовець нагадав, що сьогодні зі Львова до Одеси можна дістатися:
потягом (2 прямі та 3 з пересадкою), тривалість поїздки – 12-13 год.;

автобусом, тривалість поїздки – 12-15 год.;

літаком з пересадкою в Києві за 4 год.

"На адресу Мінекономрозвитку надійшли звернення від голів Одеської та Львівської облдержадміністрацій з проханням сприяти у вирішенні питання щодо: запровадження прямого, регулярного авіарейсу Одеса-Львів-Одеса; здійснення залізничних перевезень автотранспорту туристів, подорожуючих літаком. Мною, як Головою підгрупи з торгівлі Логістичного комітету при КМУ, 19 травня п.р. проведено відповідне засідання з метою вирішення питання щодо покращення організації логістики між регіонами України напередодні літнього туристичного сезону", – зазначив М. Титарчук.

За інформацією Державіаслужби право на експлуатацію повітряної лінії для виконання регулярних повітряних перевезень у межах України за маршрутом Одеса-Львів-Одеса надано авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” з частотою 2 рейси на тиждень. Однак на сьогодні розклад руху авіакомпанії не затверджено.

Оскільки рішення про започаткування рейсів приймаються виключно авіаперевізниками, Мінекономрозвитку найближчим часом проведе робочі зустрічі з керівництвом авіакомпанії МАУ щодо вирішення питання про виконання авіарейсів за маршрутом Одеса-Львів-Одеса.

Дивись ще:

Складай валізи: лоукостер відкрив авіарейс зі Львова до Берліна 

Пакуй валізи: LOT полетить з Познані до Львова

Полетіли: зі Львова до Польщі запускають ще один лоукост-рейс

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах