Львів’янину на замітку: невдовзі розпочнеться капремонт вулиці Замарстиніської

Новина - Події - Львів’янину на замітку: невдовзі розпочнеться капремонт вулиці Замарстиніської

Новина - Події - Львів’янину на замітку: невдовзі розпочнеться капремонт вулиці Замарстиніської

Події
13 червня 2017 16:19

Як повідомив начальник інженерного управління ЛМР Олександр Одинець, з середини літа заплановано розпочати капітальний ремонт вул. Замарстиніської.

"В цьому році плануємо повністю відремонтувати ділянку від вул. Замарстинівської до вул. Липинського. Це не просто зняти верхнє покриття і поміняти трамвайні колії. Насправді там значний комплекс робіт. Є дуже проблемний аварійний колектор. Роботи відбуватимуться на глибині 6-7 м. Це один із найскладніших об’єктів.

От-от вийде з експертизи проект. Замовником робіт є ЛКП "Львівавтодор". Кошторисна вартість складає близько 100 млн. грн. Роботи плануємо розпочати в середині літа. Адже після отримання проекту потрібно провести процедуру закупівель, визначити переможця", - розповів Олександр Одинець.

За його словами, також тривають роботи на вул. Чернівецькій. Там будуть облаштовані сучасні трамвайні платформи, повністю замінена трамвайна колія і основа під колію. Цього року роботи відбуватимуться до кінця розвороту. Наступного року це кільце буде гармонізоване з проектом з облаштування прощі Двірцевої, разом з автостоянкою і сквером.

"При ремонтні доріг акцент робимо також на облаштуванні велодоріжок. Зараз завершуються роботи з облаштування велодоріжки в напрямку Брюхович, в Рясне і також на вул. Городоцькій. Облаштовано велодоріжку і на вул. Богданівській", - зазначила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк.

Дивись ще: 

Раптово: у львів'янина на кухні вибухнув холодильник

Трое загиблих, десять поранених: на трасі Київ-Чоп сталася потужна ДТП

Обережно: у парках Львова виявили паразитів

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах