Престижна професія: у Львові йде набір дітей, яких вчитимуть на айтішників зі школи

Новина - Події - Престижна професія: у Львові йде набір дітей, яких вчитимуть на айтішників зі школи

Новина - Події - Престижна професія: у Львові йде набір дітей, яких вчитимуть на айтішників зі школи

Події
15 червня 2017 15:07

ІТ-комплекс розпочне свою роботу у вересні на базі першого ІТ-університету "Комп’ютерна Академія ШАГ". Дворічна програма розроблена спеціально для учнів, що закінчили 9-й клас та хочуть пов’язати своє майбутнє з ІТ-сферою.

ІТ-комплекс - це програма доуніверситетської підготовки для випускників 9- класів, мета якої - ще зі школи готувати майбутніх професіоналів-айтішників.

Одна з переваг навчання в ІТ-комплексі  - це можливість стати студентом першого ІТ-університету та отримати ступінь бакалавра не за 4 роки, а всього за 3.

Учасники ІТ-комплексу вивчатимуть  основи програмування та розробки програмного забезпечення, веб-технології, основи робототехніки, сучасні інформаційні технології. Такі знання  дозволять учням  швидко адаптуватися до програм університетської освіти.

"Друга група дисциплін спрямована на розвиток softskills (м’яких навичок) – це комунікація та робота у команді, основи конфлікт-менеджменту, лідерські здібності, проведення презентацій проектів, власних результатів та досягнень. Програма була розроблена для розвитку особистості та створення фундаменту успішної кар’єри в ІТ-індустрії", - розповів ректор ВНЗ "Комп’ютернаАкадеміяШАГ" Віктор Волошин.

Школярів чекає сучасний формат навчання: замість лекцій і конспектів - робота в команді, коворкінг, активна участь у проектах, презентація власних результатів та досягнень. Крім того, активно буде проходити вивчення англійської мови у форматі speakingclub.

Однією з обов’язкових умов для участі у програмі підготовки є вступний іспит з математики, за результатами якого відбирають майбутніх студентів. Вже майже 50 школярів Львова склали вступне випробування та в очікуванні навчання, яке стартує у вересні.  Серед них – найбільше учнів львівської гімназії міжнародних відносин ім. В. Стуса  та львівської спеціалізованої школи № 81 ім. П. Сагайдачного з поглибленим вивченням англійської мови.

Дивись ще: 

Чим зайняти дітей влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Дивись: Рясне-1 з’єднають з Левандівкою новою дорогою

Відеофакт: у львівському парку культури запрацювали нові атракціони

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах