Кругленька сума: львівську прокурорку затримали на хабарі

Новина - Події - Кругленька сума: львівську прокурорку затримали на хабарі

Новина - Події - Кругленька сума: львівську прокурорку затримали на хабарі

Події
18 червня 2017 08:33

У Львові затримали прокурорку, яка за 260 тис грн намагалася "домовитися" із оперативниками облуправління захисту економіки. Про це інформує Департамент захисту економіки Національної поліції України у Facebook.

Гроші пропонували за те, щоб не проводилися процесуальні заходи у кримінальному провадженні щодо рейдерського захоплення приміщення. Затримання проводили оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції, слідчі обласної прокуратури та працівники Генеральної інспекції ГПУ.

Кругленька сума: львівську прокурорку затримали на хабарі фото

Гроші вилучені як речовий доказ по справі

Працівниками Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції виявили факти рейдерського захоплення та незаконного відчуження нежитлового приміщення вартістю понад 3 млн грн. У межах кримінального провадження, відкритого слідством поліції області, правоохоронці встановили схему, за якою зловмисники заволоділи майном, а також осіб, причетних до оборудки.

Так, на підставі фіктивних документів суд виніс рішення, у результаті якого об’єкт нерухомості опинився у розпорядженні зловмисників.

"Прокурор звернувся до працівників Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції з пропозицією "зам’яти" справу. Він запропонував поліцейським 260 тисяч гривень, щоб вони не проводили жодних заходів та перевірок щодо даного об’єкту", - йдеться у повідомленні.

Прокуратура Львівської області відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Зустріч було призначено в одному з кафе Львова.

Сьогодні, 17 червня, оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції, слідчі прокуратури Львівської області та Генеральної інспекції ГПУ затримали прокурорку. Вона намагалася передати частину обумовленої суми оперативникам – 5 тисяч доларів США.

Гроші вилучені як речовий доказ по справі. Зловмисницю затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За місцем проживання останньої проводяться санкціоновані обшуки.

Дивись ще: 

Чим зайняти дітей влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Дивись: у передмісті Львова створюють сучасний простір для молоді

Відеофакт: у львівському парку культури запрацювали нові атракціони

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах