Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові

Новина - Події - Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові

Новина - Події - Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові

Події
18 червня 2017 10:31

17 червня світовий тур "Океану Ельзи" завершився у Львові концертом на стадіоні "Арена Львів". Про те, як пройшов виступ, розповідає та показує у соцмережі львівський фотограф Євген Кравс.

"Цього разу на розігрівці у Вакарчука та Ко була молода українська лемківська співачка Христина Соловій. Незважаючи на досить високі ціни на квитки (від 350 до 2000 грн.), стадіон "Арена Львів" був майже провністю заповнений.

“Океан Ельзи” розпочав великий “Світовий тур” на підтримку дев’ятого студійного альбому “Без меж” ще минулого року. “Світовий тур” розпочався в Україні безкоштовним концертом в Маріуполі, а потім гурт дав концерти ще в 68 містах світу. Після останнього концерту гурт відвідає Харків в День Незалежності, а потім в роботі "Океану Ельзи" настане довга перерва", - написав Кравс.

Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фотоЯк це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 1Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 2Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 3Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 4Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 5Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 6Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 7Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 8Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 9Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 10Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 11Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 12Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 13Як це було: "Океан Ельзи" завершив світовий тур концертом у Львові фото 14

Дивись ще: 

Чим зайняти дітей влітку: перелік безкоштовних гуртків у Львові

Дивись: у передмісті Львова створюють сучасний простір для молоді

Відеофакт: у львівському парку культури запрацювали нові атракціони

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах