На тверезу голову: екс-даішник влетів у натоп людей у Львові

фото: "Варта1"

фото: "Варта1"

Події
19 червня 2017 11:17

За фактом наїзду на двох осіб у центрі Львова відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), поінформували Tvoemisto.tv у відділі комунікацій головного управління Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, Є загиблі: у центрі Львова джип влетів у натовп людей

За даними речниці поліції Світлани Добровольської, у справі призначено низку експертиз, в тому числі, й технічну експертизу транспортного засобу.

"Уже зараз встановлено, що водій був тверезий" -- наголосила С.Добровольска. За її словами, водій – колишній працівник ДАІ, який півтора року тому звільнився з органів внутрішніх справ. Зараз із водієм проводять слідчі дії, він співпрацює із слідством.

Як стало відомо, після ДТП водієві стало погано, йому надавали медичну допомогу і зараз він перебуває удома.

Вчора, близько 11-ї години дня джип "Ленд крузер прадо" в’їхав у двох людей біля церкви Андрія на площі Соборній у Львові. Унаслідок зіткнення 50-річна жителька Львова загинула на місці, а друга – 41-річна жителька Стебника – госпіталізована до 8-ї лікарні. За даними медиків, станом на сьогоднішній ранок її стан був важкий.

Дивись ще:

Колишній інспектор ДАІ: винуватець трагічної ДТП у центрі Львова купив авто два тижні тому

Вночі: у Львові невідомі кинули "коктейлі Молотова" в різні банки

Моторошна ДТП: у Львові розбився мотоцикліст

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах