Є робота: "Львівелектротранс" шукає 90 водіїв

фото з сайту urb_a - LiveJournal

фото з сайту urb_a - LiveJournal

Події
26 червня 2017 13:07

Львівське комунальне підприємство "Львівелектротранс" потребує на роботу 30 водіїв трамваїв та 60 – тролейбусів,  повідомили сьогодні, 26 червня, у Львівській міськраді, де також поінформували: "Загалом на балансі підприємства – 209 одиниць рухомогокладу".

Заступник директора з економічних питань "Львівелектротрансу" Олексій Зварич розповів: "За минулий рік ми придбали дев’ять нових трамваїв, п’ять нових тролейбусів. Власними силами провели ремонт, за новою технологією, п’ять трамваїв і чотири тролейбуси". 

Натомість в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика зазначив: "Мешканці Львова заслуговують на якісний транспорт і місто працює над тим, щоб закуповувати новий електротранспорт. "Львівелектротранс" має в себе на балансі 209 одиниць загального рухомого складу машин – це трамваї і тролейбуси. 86 одиниць є в справному стані, але завжди потребують якогось ремонту, хто середнього, хто капітального. Декілька трамваїв і тролейбусів вже пройшли капітальний ремонт".

Своєю чергою, завідувач відділу соціально-економічного і правового захисту працівників Львівської обласної організації профспілки працівників ЖКГ Марія Ванько розповіла: "На сьогоднішній день брак водіїв по штатах тролейбусів – 60 осіб, трамваїв – 30 осіб. Тому заробітна плата повинна бути тим основним важливим чинником, який б привів людей на роботу у ЛКП "Львівелектротранс". 

Натомість в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець зазначив: "Місто знає і розуміє соціальну значущість послуг пасажирських перевезень на електротранспорті і робитиме все можливе, щоб забезпечити належне комфортне перевезення громадян та гостей міста".

Олександр Одинець додав, що для ефективності роботи ЛКП "Львівелектротранс", на підприємстві впроваджують заходи з енергоефективності, з організації виробництва. Важливим питанням є контроль оплати проїзду у транспорті, бо це має величезний вплив на кінцеву прибутковість підприємства, повідомили  26 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Дивись ще:

На скільки: у Львові зросте вартість проїзду в електротранспорті

Престижна професія: у Львові збудують університет для ІТішників

Від 715 гривень: зі Львова відкривають ще один авіарейс до Польщі

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах