Нещасний випадок: на Львівщині син на полюванні застрелив батька

фото: прес-служба Львівського обласного управління поліції

фото: прес-служба Львівського обласного управління поліції

Події
10 липня 2017 15:26

У Львівському обласному управлінні поліції поінформували 10 липня, що близько 03.00  у Стрийський відділ надійшло повідомлення зі Стрийської районної лікарні про те, що до них доставлений чоловік з вогнепальним пораненням у шию без ознак життя.

Начальник управління карного розшуку Львівського обласного управління, полковник Сергій Богданов, розповів: "Попередньо встановлено, що тілесне ушкодження загиблий 64-річний житель району отримав після опівночі. Озброївшись незареєстрованими гладкоствольними рушницями, він разом із 38-річним сином уночі пішли на дикого кабана. Під час нічного полювання і сталася трагедія"ю

"Пораненого у шию батька син повіз до райцентру. Дорогою чоловік помер. На місці події слідчо-оперативна група виявила речові докази, які свідчать про можливу причетність до смерті чоловіка його сина. Незареєстровані рушниці правоохоронці вилучили та відправили на експертизу. Зараз встановлюються обставини події. За фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років", – повідомили  в прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Дивись ще:

Вщент: на Кільцевій дорозі Львова сталася смертельна ДТП 

Постраждало 10 людей: на Львівщині маршрутка протаранила дерево

Моторошна ДТП: на Західній Україні повний туристів автобус злетів у кювет

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах