Що буде з академією: Міністр оборони прояснив ситуацію з львівським ВИШем

фото:facebook.com/ihor.vasiunyk

фото:facebook.com/ihor.vasiunyk

Події
21 липня 2017 17:31

Міністр оборони України Степан Полторак пообіцяв, що Національну академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного не просто розформовувати не будуть, але й підвищать її статус, написав народний депутат України Ігор Васюник на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора мав розмову з міністром оборони України Степаном Полтораком. Міністр особисто мене запевнив, що створення інституту в Харкові НЕ ВПЛИНЕ на роботу Академії сухопутних військ у Львові", – йдеться у повідомленні.

Також Ігор Васюник повідомив, що на базі НАСВ планують створити ще три інститути.

"Для підвищення статусу академії на її базі додатково планують створити три інститути: бойової підготовки, артилеристів, морально-психологічного забезпечення. В Кам’янець-Подільському створять підрозділ в складі Академії сухопутних військ. Окрім цього, збільшать фінансування, а також держзамовлення на набір в Академію (якщо буде такий запит). За моєю інформацією, керівник вишу сьогодні вже зустрічався з міністром оборони з питань подальшого розвитку найкращого військового навчального закладу в Україні", – написав нардеп.

"Це і є головний результат роботи моєї команди, колег по парламенту, а також громадськості – збережена і з перспективою подальшого розвитку академія сухопутних військ у Львові. Як і є результатом те, що президент України відреагував (навіть без необхідної кількості голосів) на зареєстровану петицію", – додав І. Васюник.

Дивись ще:

Обережно: у водоймі на Львівщині виявлено лептоспіроз 

Не по-людськи: на пункті пропуску "Шегині" помер українець, якого не пропустили на лікування до Польщі, соцмережі 

Будь в курсі: де у Льові, Винниках та Брюховичах в кінці липня - на початку серпня вимикатимуть світло 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах