З гумором: львівські тролейбуси і трамваї "заговорять" голосом відомої співачки

фото з сайту Wikiwand

фото з сайту Wikiwand

Події
26 липня 2017 13:07

Через тиждень у електротранспорті Львова аудіосупровід звучатиме голосом відомої львівської співачки Лілі Ваврін. Повідомлення про ввічливу поведінку та прохання оплатити за проїзд відтепер зазвучать легко та з гумором, повідомили учасники прес-конференції на тему: "Аудіосупровід у львівських трамваях та тролейбусах: нове звучання" у середу, 26 липня, повідомляє "Вголос".

Начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар розповів: "Для нас було важливо, аби в електротранспорті звучала не лише суха інформація, а й містила емоційне забарвлення, а самі пасажири таким чином почувалися більш комфортно під час проїзду. Тому ми запропонували відомій львів'янці та співачці Лілі Ваврін озвучити новий аудіосупровід". 

Співачка, ведуча на "Дуже радіо" Ліля Ваврін додала: "Разом із командою "Дужого радіо" ми намагалися зробити озвучення динамічним та  позитивним, а також довести, що серйозні речі можна подавати з гумором, легко, – зазначила вона. –Також у нас зараз є ідея долучити до "голосу" транспорту  і звичайних львів'ян".

Відтак вже невдовзі пасажири львіського електротранспорту зможуть почути не лише віччливі звертання по-новому, а й дізначитися певні факти з історії міста Львова.

Сьогодні презентували лише перших 10 роликів. Це, зокрема, такі як: "Зберігайте спокій – квитків вистачить на всіх", "Придбайте і закомпостуйте квиток – будьте дужими", "Здивуй контролера – покажи закомпостований квиток" тощо. Інші закликають послухати у електротранспорті.

Дивись ще:

В центрі міста: у Львові збираються звести нову церкву 

Що відремонтують: на дитсадки та школи Львова виділили 150 мільйонів 

Далеко не відходячи: на Львівщині тепер можна прописати малюків в пологових будинках 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах