Тотальний ремонт: масштабні роботи охопили нову ділянку вулиці Личаківської

Новина - Події - Тотальний ремонт: масштабні роботи охопили нову ділянку вулиці Личаківської

Новина - Події - Тотальний ремонт: масштабні роботи охопили нову ділянку вулиці Личаківської

Події
03 серпня 2017 11:08

На вул. Личаківській триває капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі, і найголовніше – це ремонт усіх комунікацій, зокрема, колектора, який минулого року кілька разів провалювався.

"Ремонтні роботи на вул. Личаківській розпочалися наприкінці березня. Під час першого етапу ремонту дороги на перехресті вул. Личаківська-Мечникова, було замінено 30 м колектора, діаметром 1200 мм, який знаходився на глибині 7,5 м.

Зараз масштабні роботи відбуваються на ділянці від вул. Мечникова до вул. Б.Котика. Довжина цього відрізку дороги становить 270 м. Тут вже повністю знято дорожнє покриття (бруківку), демонтовано трамвайну колію і трамвайні плити. Вже прокладено новий водопровід, який згодом буде задіяно в роботу. Для прокладання нового колектора вже виконано розриття довжиною 25 м", - розповів Євген Калитич, в.о. директора ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, капітальний ремонт вул. Личаківської розпочався з 25 березня. Тендер на виконання робіт виграла компанія "Онур". Триватимуть роботи до кінця року. Орієнтовна вартість робіт 6 млн. євро. Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі і, найголовніше - ремонт усіх комунікацій, зокрема, колектора.

Ремонт здійснюється у три етапи. Перший етап - це роботи на перехресті Личаківської з Мечникова. Другий етап - роботи на ділянці до вул. Б.Котика. І третій етап - від вул. Б.Котика до вул. Пасічної.

Перший етан робіт – роботи на перехресті вул. Личаківська-Мечникова, практично на завершенні. Однак, відкрити для проїзду транспорту перехрестя планують з вересня, у зв’язку необхідністю проведення робіт з переключення колекторів.

Дивись ще:

Що робитимуть: у Львові взялися за оновлення музичних шкіл 

Lumia, iPhone та трактор: що шукали львів'яни на OLX в першій половині 2017 року 

Хто платитиме найбільше: "Львівтеплоенерго" готує корекцію тарифів 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах