Як саме: сьогодні у Львові зміниться рух трамваїв через кінозйомки

Новина - Події - Як саме: сьогодні у Львові зміниться рух трамваїв через кінозйомки

Новина - Події - Як саме: сьогодні у Львові зміниться рух трамваїв через кінозйомки

Події
16 серпня 2017 10:20

У середу, 16 серпня, у Львові стартують зйомки пригодницького художнього фільму "Шляхетні волоцюги". Однією з перших локацій, де буде знімальний майданчик, стане площа Ринок. У зв’язку з цим, трамваї з 7.00 і до 19.00 будуть об’їжджати цю частину міста, інформує прес-служба ЛМР.

"Ми хочемо принести свої вибачення мешканцям Львова за певні незручності з громадським транспортом, які можуть виникнути 16 серпня. Адже буде задіяна повністю площа Ринок і трамваї об’їжджатимуть її. Незручності короткотривалі, але після цього ми зможемо споглядати головну локацію нашого міста у фільмах. Це є дуже велика додана вартість для нашого міста, тому що, коли міста стають знімальними майданчиками – це, однозначно, піднімає індустрію", – зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

У зв’язку із проведенням на площі Ринок зйомок пригодницького фільму "Шляхетні волоцюги", у середу, 16 серпня, з 07.00 до 19.00 трамваї курсуватимуть так:

Трамвайний маршрут № 1 – Трамвайне депо – вул. Городоцька – вул. Вітовського – Трамвайне депо.

Трамвайний маршрут № 2 – вул. Коновальця – вул. Вітовського – вул. Стуса – Вернадського – пл. Соборна – вул. Вітовського – вул. Коновальця.

Трамвайний маршрут № 9 – Трамвайне депо – вул. Вітовського – Вул. Городоцька – Трамвайне депо.

"Фільм зніматимуть не лише на площі Ринок, а також на інших локаціях. Це національний фільм, який ми зможемо побачити в кінотеатрах. Що важливо – Львів з’являється як Львів і це є рімейк дуже старого, довоєнного польського мюзиклу 1939 року про львівських батярів. Зйомки фільму відбуватимуться у Львові та у Києві. Окрім площі Ринок, для зйомок фільму також будуть задіяні ще площа Музейна, двір Собору Святого Юра, вулиця Вірменська, Вірменський дворик. Але найбільший майданчик для зйомок залишається на площі Ринок. Для нас дуже важливо, що для зйомки залучені львівські актори", – додала Ольга Райтер, голова Львівської кінокомісії.

Дивись ще:

Безкоштовно: на День Незалежності у Львові можна буде покататися на повітряній кулі 

Пакуй валізи: Укрзалізниця запустила продаж квитків на новий потяг до Перемишля 

Накрився гешефт: контрабандисти-втікачі покинули в горах джип і велику партію цигарок 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах