ДТП з "Мерседесом" Димінського: родичі загиблої жінки шукають свідків

Новина - Події - ДТП з "Мерседесом" Димінського: родичі загиблої жінки шукають свідків

Новина - Події - ДТП з "Мерседесом" Димінського: родичі загиблої жінки шукають свідків

Події
19 серпня 2017 11:32

Родичі загиблої в моторошній ДТП біля Львова шукають очевидців події. Про це у Facebook повідомляє брат загиблої Степан Мацевко.

"Друзі, вчора в мене в родині сталася біда. Погань, що називається Петро Димінський, вбив мою сестру Наталю Трілу.  Близько 15.00год. вона виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де вона проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці.

Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра. Після ДТП Петро Димінський, як останнє лайно, не надавши першої медичної допомоги, пересів в позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку. Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував що це він був за кермом Мерседеса", – йдеться у дописі.

ДТП з "Мерседесом" Димінського: родичі загиблої жінки шукають свідків фото

За його словами, зіткнення було дуже сильним, з авто сестри не залишилося нічого, "Мерседес" злетів в кювет і врізався в дерево.

"Чомусь на водію, який стверджує що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця. Також є свідки, які бачили як Димінський пересідав у позашляховик. Тепер він максимально замітає сліди і уникає кримінальної відповідальності. Не можна залишати вбивцю без покарання. Якщо ця потвора зараз уникне відповідальності – завтра вона і надалі буде вбивати невинних людей", – зазначає родич загиблої.

Також він просить допомоги у зборі додаткових свідчень та інформації з телефонів, фотоапаратів чи відеореєстраторів. Звертатись можна за телефоном 0676700762.

Нагадаємо, 18 серпня автомобіль Димінського потрапив в аварію біля Львова

Дивись ще:

Туристу на замітку: 9 унікальних музеїв Львова 

Моторошна ДТП: на Львівщині автівка врізалась в туристичний автобус 

Водіям на замітку: в центрі Львова змінилася схема руху 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах