Без права застави: у Львові суд заарештував охоронця Димінського за підозрою у вчиненні смертельної ДТП

фото: "Варта1"

фото: "Варта1"

Події
21 серпня 2017 10:20

На два місяці без можливості внесення застави у Львові заґратували охоронця Петра Димінського Андрія Борща,повідомляє 5 канал.

Димінського підозрюють у причетності до аварії, під час якої загинула молода жінка. Запобіжний захід обрав напередодні Галицький районний суд міста.

Нагадаємо, ЗМІ: автомобіль Димінського потрапив в аварію біля Львова

У п’ятницю на трасі Львів–Краковець "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який зазвичай їздить кортежем в машині охорони бізнесмена. Того дня автоескорт також супроводжував машину львівського бізнесмена.

Водночас родичі загиблої переконують, що за кермом "Мерседеса" перебував сам Димінський, а провину ввзяв на себе Борщ. Згодом радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував смертельну ДТП біля Львова за участі автомобіля Петра Димінського на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП. Водію, який вчинив ДТП, загрожує від 5 до 10 років позбавлення свободи.

"Відповідати за скоєне буде той, хто сидів за кермом. А не фунт і не стрілочник. Це принципова позиція Міністра МВС Арсена Авакова, Глави Нацполіції Сергія Князєва і моя. Якщо слідство встановить що за кермом Mercedes був президент ФК "Карпати" та співвласник телеканалу "Zik" Петро Димінський, то саме Димінський піде під суд. Буду детально інформувати суспільство про хід розслідування цієї трагедії. Ця трагедія стане лакмусовим папірцем, який покаже, що Революція Гідності була не марна", – написав Антон Геращенко.

Дивись ще:

ДТП з "Мерседесом" Димінського: родичі загиблої жінки шукають свідків

 Є загиблі: поблизу Львова трапилася масштабна ДТП 

Є загиблі: поблизу Львова трапилася масштабна ДТП 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах