Гучна справа: поліція обшукала львівський офіс телеканалу ZIK

фото  з сайту Zaxid.net

фото з сайту Zaxid.net

Події
06 вересня 2017 18:40

У середу, 6 вересня, правоохоронці прийшли з обшуком в львівський офіс інформаційного агентства та телеканалу ZIK на вул. Вороного, 3. Поліція також обшукала тренувальну базу ФК "Карпати", йдеться у повідомленні PR-відділу ZIKу, розісланому у редакції інших українських ЗМІ.

Нагадаємо, Автомобіль Димінського потрапив у смертельну ДТП біля Львова 

"Робота телестудії та інформаційного агентства частково заблокована. У діях правоохоронців відсутня будь-яка логіка. Це просто політичне замовлення Авакова і Ко. Я не здивуюся, якщо наші глядачі завтра увімкнуть ZIK і нічого не побачать, мовляв у зв'язку із ДТП мовлення каналу призупинено", – стверджує генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

Гучна справа: поліція обшукала львівський офіс телеканалу ZIK фото

Поліція у внутрішньому дворику львівського офісу телеканалу та агентства ZIK у Львові (фото IA ZIK)

У повідомленні ZIKу наголошується, що Петро Димінський був у приміщенні львівського офісу лише один раз – 8 років тому під час урочистого відкриття прес-центру ІА ZIK.

Сьогодні також відбувається обшуки у його офісі та сервісному центрі Mercedes, де обслуговувався автомобіль Димінського. Директор департаменту комунікацій Нацполіції України Ярослав Тракало повідомив, що обшуки можуть тривати декілька днів. Як повідомив радник міністра МВС Антон Геращенко, метою обшуків є пошук зразків ДНК Димінського, щоб порівняти з ДНК, яку знайшли у його авто.

За інформацією ZIK, обшуки також відбулися не тільки в офісах Димінського, але й на старій базі футбольного клубу "Карпати".

Нагадаємо, 18 серпня, автомобіль власника ФК "Карпати" і телеканалу ZIK ПетраДимінського став учасником аварії, в результаті якої загинула молода жінка. ЗМІ писали, що Димінський був присутній на місці аварії і саме він безпосередньо причетний до скоєння ДТП. Проте охоронець бізнесмена Андрій Борщ заявив, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG – машини, яка врізалася в інший автомобіль. Однак, згодом експертиза ДНК показала, що за кермом автомобіля Димінського, який скоїв ДТП, був не його водій.

Сам Петро Димінський покинув межі України 22 серпня і досі перебуває закордоном.

Джерело: zaxid.net

Дивись ще:

Геращенко прокоментував ДТП з Димінським 

Вуличні камери зафіксували Димінського за кермом 

Швейцарська клініка відмовилась коментувати стан Димінського після ДТП

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах